Αντικείμενο συζήτησης στην «πιάτσα» των σούπερ μάρκετ αποτελεί εδώ και λίγα 24ώρα η περίπτωση του επιχειρηματία Νίκου Βερόπουλου

· Αφορμή στάθηκε η λειτουργία ενός νέου υπερσύγχρονου σούπερ μάρκετ «Vero» στην Σερβία. Και συγκεκριμένα στο Novi Sad, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

· Πρόκειται για το 27ο κατάστημα του ομίλου στην περιοχή των Βαλκανίων και όπως πληροφορούμαστε από σχετικό δελτίο τύπου για την ανέγερσή του απαιτήθηκαν 15 εκατ. ευρώ.

· Στο ιδιόκτητο κτίριο επιφάνειας επιφανείας 12.000 τ.μ. θα στεγάζεται και ένα κατάστημα «Jumbo» μιας και ο επιχειρηματίας έχει το δικαίωμα του master franchise της εταιρείας ειδών σπιτιού και παιχνιδιών για την γειτονική χώρα.

· Τα εγκαίνια πραγματοποίησε η πρέσβης της Ελλάδας στη Σερβία Μαρία Λεβάντη ενώ στα ράφια του θα βρίσκονται και 600 ελληνικά προϊόντα όπως φρούτα & λαχανικά, γαλακτοκομικά, ελαιόλαδα, σοκολάτες, πίτες κα.

· Ο Νίκος Βερόπουλος, ο οποίος αναγκάστηκε πριν από περίπου επτά χρόνια να πουλήσει της Εν Ελλάδι δραστηριότητες του στην οικογένεια Παντελιάδη (Όμιλος Metro – My Market) διαγράφει τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερη εντυπωσιακή πορεία στα Βαλκάνια.

· Κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τους ανθρώπους του κλάδου, πολλοί εκ των οποίων έχουν συνυπάρξει είτε ως συνεργάτες είτε ως ανταγωνιστές στο διάστημα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

· «Ύστερα από το πλήγμα που δέχθηκε στην χώρα μας, αναζητούσε μια δεύτερη ευκαιρία και όλα δείχνουν πως τελικά την βρήκε στα Βαλκάνια…», σημειώνει έμπειρος λιανέμπορος που συνομιλεί με την στήλη.

· Καταλυτικό ρόλο φαίνεται πως παίζει η συνεργασία με τον Απόστολο Βακάκη.

· Ο συνδυασμός των καταστημάτων «Vero» και Jumbo έχει κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών σε Σερβία και Βόρεια Μακεδονία.

· «Η ισχύς εν τη Ενώσει» που θα έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι…

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino