Η Amber Capital Management LP και ο κ. Joseph Oughourlian με γραπτή γνωστοποίηση τους προς την εταιρεία Ελληνικά Χρηματστήρια ΑΕ ενημερώνουν ότι, ως αποτέλεσμα συναλλαγής στις 02.02.2023, η Amber Capital Investement Management ICAV – Amber Global Opportunities Fund κατέχει πλέον έμμεσα το 4,65% των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, από 5,02% προ της συναλλαγής.

Κοντόπουλος (ΕΧΑΕ): «Να καταστήσουμε το Χ.Α. ομότιμο εταίρο στη διεθνή επενδυτική κοινότητα»

Η αλυσίδα ελεγχόμενων επιχειρήσεων μέσω των οποίων ουσιαστικά κατέχονται τα δικαιώματα ψήφου, ξεκινώντας από τον απώτατο ελέγχοντα, έχουν ως εξής:

  • κ. Joseph Oughourlian
  • Amber Capital Management LP
  • Amber Capital UK Holdings Ltd
  • Amber Capital UK LLP

Όπως επισημαίνεται, η Amber Capital UK LLP είναι ο διαχειριστής επενδύσεων του Amber Global Opportunities Fund, ενός υποκεφαλαίου της Amber Capital Investment Management ICAV, ενός ιρλανδικού φορέα-ομπρέλα συλλογικής διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με μεταβλητό κεφάλαιο και με διαχωρισμένη ευθύνη μεταξύ επιμέρους αμοιβαίων κεφαλαίων. Η Amber Capital UK Holdings Ltd είναι ο ελέγχων ετερόρρυθμος εταίρος της Amber Capital UK LLP με ποσοστό 97%. Η Amber Capital UK Holdings Ltd ανήκει κατά 100% στην Amber Capital Management LP, μια ετερόρρυθμη εταιρεία που ελέγχεται από τον κ. Joseph Oughourlian.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις