Μπορεί η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πέρασε ωστόσο, οι έρευνες που διεξήχθησαν με αφορμή τη συγκεκριμένη επέτειο έχουν πάντα κάποιο ενδιαφέρον, και βέβαια δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστο τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Στο κλίμα αυτό, το κορυφαίο ανταλλακτήριο crypto Binance διεξήγαγε έρευνα, από την οποία προκύπτει ότι να δείχνει κανείς ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι το κλειδί για την προσέλκυση ενός ρομαντικού συντρόφου.

Πολυτελή κέντρα απεξάρτησης υπόσχονται θεραπεία από τον εθισμό στα… Crypto

Στην παγκόσμια έρευνα συμμετείχαν 2.600 άνθρωποι, ηλικίας 18 έως 46 ετών, οι οποίοι κλήθηκαν να σταθμίσουν τη σημασία του ενδιαφέροντος για κρυπτονομίσματα στο κυνήγι για ανεύρεση ερωτικού συντρόφου.

Οι 15 πιο ακριβές πόλεις για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο – Πόσο κοστίζει ένα δείπνο

Η ανοιχτή αυτή έρευνα έθεσε εννέα ερωτήματα στους συμμετέχοντες που επικεντρώθηκαν στη στάση απέναντι στα κρυπτονομίσματα, στις γνωριμίες και στον έρωτα μεταξύ 6 και 9 Φεβρουαρίου.

Μερικά από τα ευρήματα

  • Ένα βασικό στοιχείο ήταν ότι το 83% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι το να έχεις έναν σύντροφο που του αρέσουν τα κρυπτονομίσματα αποτελεί ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό σε μια σχέση.
  • Το 70% των συμμετεχόντων στην έρευνα είπε ότι θα ήταν πιο πιθανόν να βγει με κάποιον που ενδιαφέρεται επίσης για κρυπτονομίσματα.
  • Το 60% των ερωτηθέντων σημείωσε ότι το ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα θα έκανε τους πιθανούς συντρόφους πιο ελκυστικούς, καθώς υποδηλώνει ότι το άτομο είναι «γνώστης τεχνολογίας» και ανοιχτό στην καινοτομία και την τεχνολογική πρόοδο.
  • Το 38% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ο σύντροφός τους έχει το ίδιο ενδιαφέρον και πάθος για τα crypto, ενώ το 27% αποκάλυψε ότι έχει μυήσει τους «βαλεντίνους» του στο Web3, τα crypto και το blockchain.

Crypto αντί για τριαντάφυλλα

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, ότι το 83% προτιμά ως δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια «κάρτα δώρου» crypto αντί για τα τριαντάφυλλα ή σοκολάτες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News