Αντίο στην υπερπολυτελή έπαυλη που αγόρασε μόλις πριν από λίγους μήνες ετοιμάζεται να πει ο διάσημος ράπερ Drake, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως το αντίτιμο που ζητάει ανέρχεται σε μόλις… 88 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Drake είχε αγοράσει το ακίνητο στο Beverly Hills την περασμένη άνοιξη από τον Βρετανό σταρ Robbie Williams και τη σύζυγό του, Ayda Field, για 75 εκατομμύρια δολάρια.

Ο σούπερ σταρ της ραπ σκηνής, που σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους και πλούσιους της γενιάς του, ξεκίνησε από πολύ χαμήλα. Παιδί χωρισμένων γονιών από Αφροαμερικανό πατέρα και λευκή μητέρα, γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά και έζησε φτωχά παιδικά χρόνια, αντιμετωπίζοντας στο σχολείο ρατσισμό και bullying.

«Πωλητήριο» για την έπαυλη της JPMorgan στο Λονδίνο [εικόνες]

Σύμφωνα με το Forbes, Aν και δεν είναι γνωστό ακριβώς γιατί πουλάει, είναι προφανές γιατί αγόρασε το σπίτι εξαρχής. Το σπίτι σε στιλ Τοσκάνης βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 19,7 στρεμμάτων και κρυμμένο στους καταπράσινους λόφους του φαραγγιού Benedict. Ιδανικό για όσους αναζητούν ιδιωτικότητα, όπως ο μουσικός του «One Dance», το σπίτι βρίσκεται στο τέλος ενός αδιέξοδου και πίσω από ιδιωτικές πύλες. Σχεδιασμένο από το παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο KAA Associates, το ακίνητο εκτείνεται σε 24.260 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και 22 μπάνια.

Η έπαυλη μοιάζει σαν να «ξεριζώθηκε» από την ύπαιθρο της Τοσκάνης με καταπράσινο τοπίο, περιβόλι, ώριμες ελιές, αρχαίες βελανιδιές και περιποιημένο γκαζόν. Διαθέτει επίσης απίστευτη θέα στην πόλη, τον ωκεανό και το βουνό από σχεδόν κάθε πλευρά της ιδιοκτησίας. Υπάρχει ένα κυκλικό γήπεδο με σιντριβάνια και μια μεγάλη είσοδος με κολώνες που σας καλωσορίζει στο σπίτι.

Αν και δεν είναι τόσο χλιδάτο όσο το σπίτι του 50.000 τετραγωνικών ποδιών στο Τορόντο, το οποίο έχτισε κατά παραγγελία, αυτό το αρχοντικό του Λος Άντζελες έχει πιο χαμηλών τόνων και κομψό μοντέρνο σχεδιασμό. Εδώ υπάρχει μια ξεχωριστή καλιφορνέζικη αισθητική με σπάνια μάρμαρα, ανοιχτόχρωμο ξύλινο δάπεδο, τοξωτές οροφές και μεγάλα παράθυρα σε κάθε δωμάτιο.

Υπάρχει ένα φουαγιέ που υψώνεται σε 2 ορόφους, με μια μεγάλη μεγάλη σκάλα, καθώς και ένα σαλόνι με δύο τζάκια. Οι μεγάλοι χώροι είναι γεμάτοι με φυσικό φως χάρη στα κυρτά παράθυρα σχεδόν από το δάπεδο μέχρι την οροφή και στα ανοιχτόχρωμα ξύλινα πατώματα. Υπάρχει επίσης μια άνετη βιβλιοθήκη, καθώς και μια επίσημη τραπεζαρία, γκουρμέ κουζίνα με αίθουσα πρωινού και δύο οικογενειακά δωμάτια. Ένα από τα δωμάτια λειτουργεί και ως επαγγελματικός χώρος προβολών.

Η κύρια κατοικία έχει επτά υπνοδωμάτια και 13 μπάνια, και μια πισίνα. Υπάρχει επίσης ένα κρυφό γήπεδο τένις με περιβόλι και γκαράζ 11 αυτοκινήτων. Ένας ανελκυστήρας, μια κάβα, ένα γυμναστήριο και μια αίθουσα παιχνιδιών συμπληρώνουν τις πολυτελείς ανέσεις του καταλύματος. Καθώς αυτό είναι ένα αγαπημένο σπίτι των διασημοτήτων, είναι λογικό να υπάρχουν τρία επιπλέον υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο για το προσωπικό.

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο, το εν λόγω ακίνητο είναι επίσης μια ιδανική κατοικία για όσους αγαπούν να διασκεδάζουν και να διοργανώνουν πάρτι, αρκεί βέβαι να διαθέτουν 88 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή