Ποια αυτοκίνητα κερδίζουν την κούρσα…

·         Αν και έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση, ωστόσο ο χρόνος παράδοσης των νέων αυτοκινήτων παραμένει σχετικά μεγάλος.

·         Σε κάποιες μάρκες μάλιστα οι υποψήφιοι αγοραστές χρειάζεται να περιμένουν μέχρι και 12 μήνες για να παραλάβουν το όχημά τους.

·         Για αυτό και όπως μας εξηγεί άνθρωπος που γνωρίζει καλά την αγορά του αυτοκινήτου, οι αντιπροσωπείες προωθούν έντονα και με διαφήμιση τα ετοιμοπαράδοτα.

·         Και κυρίως αυτά που μπορούν να παραδώσουν και την επόμενη ημέρα!

·         «Η τιμή φαίνεται να περνά σε δεύτερη μοίρα και δίνουν έμφαση στην ταχύτητα παράδοσης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

·         Το ενδιαφέρον για την απόκτηση νέου αυτοκινήτου λέγεται πως έχει επιστρέψει δυναμικά κυρίως για υβριδικά και ηλεκτρικά, παρά την πίεση που δέχεται το διαθέσιμο εισόδημα.

·         Για αυτό και οι εταιρείες θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, για όσο διάστημα υπάρχει…

·         Κάτι που αποτυπώθηκε και στις ταξινομήσεις Ιουλίου, μετά τις «καραβιές» που έφτασαν από τα εργοστάσια στην Ασία.

—————————-

Επόμενος σταθμός… Ρουμανία για τον όμιλο Φάις

·         Μετά τη Βουλγαρία, ο όμιλος του επιχειρηματία Σάμι Φάις ετοιμάζεται να ανοίξει κατάστημα Kiko Milano και στην Ρουμανία.

·         Πληροφορούμαστε πως η προετοιμασία έχει μπει στην τελική ευθεία και υπολογίζεται πως μέχρι τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί το ντεμπούτο της ιταλικής αλυσίδας στο Βουκουρέστι.

·         Το νέο σημείο θα λειτουργήσει σε μεγάλο εμπορικό κέντρο που διαχειρίζεται η πορτογαλική Sionae Sierra.

·         Ο πήχης και εδώ, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν, μπαίνει ψηλά λόγω και της δυναμικής που παρουσιάζει η ρουμανική αγορά.

·         Και αυτό παρότι τα ενοίκια έχουν φθάσει πλέον να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με αυτά στην Ελλάδα!

·         Θυμίζουμε πως ο όμιλος Φάις έχει ήδη επεκτείνει το δίκτυο της Kiko Milano σε Κύπρο και Βουλγαρία. 

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino