Την πόλη Ασκελόν που βρίσκεται στο παράκτιο μέτωπο του Ισραήλ βορείως της Γάζας πλήττουν οι πρώτες ρουκέτες που εκτόξευσαν οι ταξιαρχίες Al Qassam, το στρατιωτικό σκέλος της Χαμάς.

Πολλές από τις ρουκέτες έχουν καταρριφθεί από το αντιπυραυλικό σύστημα Iron Dome («Σιδερένιος Θόλος») του Ισραήλ.

Το άνω βίντεο ανήκει σε πηγές προσκείμενες στην Χαμάς, ενώ η στατική κάμερα κάτω σε live μετάδοση ανήκει στο κινεζικό πρακτορείο CGTN.

Αυτός είναι ένας από τους χάρτες που δείχνουν τα σημεία επιθέσεων.

Ο ανταποκριτής του Mega Γιάννης Χαραμίδης από την Ασκελόν παρατηρεί τις ομοβροντίες της Χαμάς, την στιγμή που η Ασκελόν υποδέχεται το έκτο κύμα ρουκετών. Μόλις μια ρουκέτα πέρασε από το αντιαεροπορικό σύστημα του Ισραήλ και αυτή δεν έπεσε σε οικία σύμφωνα με τον ανταποκριτή.

Ο Iran Observer αναφέρει πως ρουκέτες έπληξαν άλλο σημείο της πόλης και πως υπάρχουν απώλειες, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από άλλη πηγή. Το ίδιο μέσον έκανε λόγο πως υπάρχει ρίψη ρουκετών και από τον Νότιο Λίβανο.

Ακόμα ένα βίντεο που δείχνει υλικές ζημιές στην πόλη Ασκελόν.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ευρωεκλογές: Η δημοσκόπηση των δημοσκοπήσεων – Οι «κερδισμένοι» και οι «χαμένοι»
Επικαιρότητα |

Η δημοσκόπηση των δημοσκοπήσεων για τις ευρωεκλογές – Οι «κερδισμένοι» και οι «χαμένοι»

Σχεδόν τέσσερις εβδομάδες από τις ευρωεκλογές το σκηνικό δείχνει «καθαρό» ως προς το κόμμα που θα τερματίσει πρώτο όμως οι κάλπες θα μετρήσουν το ποσοστό δυσαρέσκειας των πολιτών και θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.