Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου για την εταιρεία IDEAL HOLDINGS A.E., αναφορικά με την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η έγκριση αφορά συνολικό ποσό κατά κεφάλαιο έως 100.000.000 ευρώ, διάρκειας πέντε (5) ετών, διαιρούμενου σε έως 100.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες, ομολογίες ονομαστικής αξίας εκάστης 1.000 ευρώ.

IDEAL: Προχωρά στην έκδοση ομολογιακού δανείου 100 εκατ. ευρώ

Η δημόσια προσφορά των ομολογιών ξεκινάει την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. και τελειώνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00. Στις 13 Δεκεμβρίου 2023 θα ανακοινωθεί η πλήρωση των προϋποθέσεων έκδοσης του ομολογιακού δανείου καθώς και του επιτοκίου αυτού. Ως ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσης των Ομολογιών ορίστηκε η 18η Δεκεμβρίου 2023.

Συντονιστές και Κύριοι Ανάδοχοι είναι η Εθνική Τράπεζα, η Πειραιώς και η Eurobank. Κύριοι Ανάδοχοι είναι η Attica Bank και η Optima Bank. Ανάδοχοι οι χρηματιστηριακές εταιρίες Beta Χρηματιστηριακή και Παντελάκης Χρηματιστηριακή A.E.Π.Ε.Υ. Σύμβουλος της  Έκδοσης είναι η Εθνική Τράπεζα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις