Mια νέα ταινία Star Wars, The Mandalorian & Grogu, πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024, η πρώτη νέα ταινία από το franchise σε περισσότερα από τέσσερα χρόνια, όπως ανακοίνωσε η Walt Disney.

Το “The Mandalorian & Grogu” θα είναι η συνέχεια της δημοφιλούς σειράς Disney+, αν και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για τους ηθοποιούς. Ο Πέδρο Πασκάλ έπαιξε τον μασκοφόρο κυνηγό επικηρυγμένων για τρεις σεζόν στη μικρή οθόνη. Ο Ντέιβ Φιλόνι θα είναι ο παραγωγός της νέας ταινίας μαζί με τον Τζον Φαβρό και την πρόεδρο της Lucasfilm Καθλίν Κένεντι.

«Star Wars»: Στο «σφυρί» το κράνος του C-3PO από την πρώτη ταινία

Μετά από απογοητευτικά αποτελέσματα από ορισμένες ταινίες, η Disney έθεσε το franchise σε παύση, τουλάχιστον όσον αφορά τις αίθουσες, εστιάζοντας αντ ‘αυτού σε προγράμματα για streaming. Το The Rise of Skywalker ήταν η τελευταία ταινία που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2019. Τα έργα της Lucasfilm με άλλους δημιουργούς δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί.

«Μου άρεσε να φτιάχνω ιστορίες στον πλούσιο κόσμο που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας», είπε ο Φαβρό σε μια δήλωση στο Associated Press. «Η προοπτική να φέρεις τον Mandalorian και τον μαθητευόμενο του Grogu στη μεγάλη οθόνη είναι εξαιρετικά συναρπαστική».

Η Κένεντι πρόσθεσε: «Ο Τζον Φαβρό και ο Ντέιβ Φιλόνι εισήγαγαν στο «Star Wars» δύο νέους και αγαπημένους χαρακτήρες και αυτή η νέα ιστορία ταιριάζει απόλυτα στη μεγάλη οθόνη».

Υπάρχουν πολλά άλλα χαρακτηριστικά του «Star Wars» σε εξέλιξη, καθώς και από τους Σαρμίν Ομπαΐντ-Τσινόι, Τζέιμς Μάνγκολντ και τον Φιλόνι, ο οποίος αναπτύσσει επίσης τη δεύτερη σεζόν του «Ahsoka» σύμφωνα με το Associated Press

Οι ταινίες Star Wars έχουν εισπράξει πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες πωλήσεις εισιτηρίων από την αρχική ταινία το 1977, σύμφωνα με το The Numbers.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tέχνη και Ζωή