Το 2026 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία «Star Wars», όπως ανακοίνωσε η Disney,  η οποία παράλληλα πρόσθεσε ότι τα τρία sequels  της υπερπαραγωγής του Τζέιμς Κάμερον  «Avatar» θα καθυστερήσουν.

Η εταιρεία ανέστειλε επίσης τις προγραμματισμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας για το «Thunderbolts» και το «Blade», δύο ταινίες της Marvel, εξαιτίας καθυστερήσεων από τη συνεχιζόμενη απεργία των συγγραφέων του Χόλιγουντ .

Ο παραγωγός του «Avatar»  Jon Landau έγραψε στο Twitter ότι οι σκηνοθέτες χρειάζονταν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν την τρίτη, τέταρτη και πέμπτη σειρά της σειράς επιστημονικής φαντασίας που διαδραματίζεται στο φανταστικό φεγγάρι της Πανδώρας.

Το «Avatar 3», που αρχικά είχε προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του τον Δεκέμβριο του 2024, θα κυκλοφορήσει τώρα τον Δεκέμβριο του 2025. Το «Avatar 4» είναι προγραμματισμένο για τον Δεκέμβριο του 2029 και το «Avatar 5» για τον Δεκέμβριο του 2031.

«Κάθε ταινία Avatar είναι ένα συναρπαστικό αλλά επικό εγχείρημα που χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο ποιότητας για το οποίο προσπαθούμε ως κινηματογραφιστές και το κοινό περιμένει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Landau. «Η ομάδα δουλεύει σκληρά και ανυπομονεί να φέρει το κοινό στην Πανδώρα τον Δεκέμβριο του 2025».

Το «Blade» με πρωταγωνιστή τον Mahershala Ali μετατίθεται κατά πέντε μήνες για τον Φεβρουάριο του 2025. Το «Thunderbolts», που είχε προγραμματιστεί προηγουμένως για τον Ιούλιο του 2024, μεταφέρθηκε για τον Δεκέμβριο του 2024.

Μια ταινία της Marvel, ένα σίκουελ του «Deadpool» με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Ρέινολντς, θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Θα βγει στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2024 και όχι τον Νοέμβριο του 2024.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus