
Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης, σύμφωνα με λιτή ανακοίνωση της οικογένειάς του.
Εκεί αναφέρεται ότι η εξόδιος ακολουθίας και η ταφή του θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς ωστόσο να δίνονται λεπτομέρειες για την ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα.
Βαρδής Βαρδινογιάννης: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος επιχειρηματίας
Η ανακοίνωση της οικογένειας του εκλιπόντος:
«Με βαθύτατη θλίψη η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι ο πολυαγαπημένος πατέρας και παππούς Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης έφυγε από τη ζωή σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2024.
Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο».

Βαρδής Βαρδινογιάννης: Πάνω από 50 χρόνια επιχειρηματικής πορείας
Με ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά στον τόπο και το κοινό καλό, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ξεχώρισε όχι μόνο για την οξυδέρκεια και τη διορατικότητά του στις μπίζνες, αλλά κυρίως για τη βαθιά του αγάπη στην πατρίδα και τον συνάνθρωπο.
Μπορεί να μοιάζει «παράταιρο», άλλωστε μιλάμε για έναν μεγιστάνα με διεθνή προβολή και παγκόσμια δράση. Ωστόσο στην πραγματικότητα ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, με παραπάνω από πενήντα χρόνια στον επιχειρηματικό στίβο, είχε πάντα ανοιχτή την πόρτα του για τους εργαζομένους του, για την κοινωνία, για την πατρίδα.
«Η χώρα μας έχει ανάγκη όλους. Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο. Δεν πρέπει να αγνοείτε τον διπλανό σας που δεν έχει να φάει ψωμί…» έλεγε το 2017, προτρέποντας για εθνική πατριωτική συστράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου, ώστε να αλλάξει η χώρα σελίδα οριστικά. Ευχή του «να φτιαχτεί η Ελλάδα όπως πρέπει».
Δημοκράτης με όλο του το είναι, ντόμπρος, φιλάνθρωπος, άριστος οικογενειάρχης, ευπατρίδης, άνθρωπος με ενσυναίσθηση, πριν η λέξη γίνει της μόδας. Αυτή ήταν η επιτομή του χαρακτήρα του για όσους τον γνώρισαν.
Από τη ναυτιλία μέχρι τα media και από την ενέργεια και τις ΑΠΕ μέχρι τις τραπεζικές επενδύσεις και τον τουρισμό, ο πατριάρχης του ελληνικού επιχειρείν, αφήνει πίσω του μια οικονομική αυτοκρατορία.


Latest News

Έρευνα για τον θάνατο ναυτικού στο λιμάνι της Πάτρας
Για τον σκοπό αυτό μεταβαίνει στην Πάτρα, κλιμάκιο της Ελληνικής Υπηρεσίας Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων (ΕΛΥΔΝΑ), προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια του συμβάντος

Βροχές και χαλαζοπτώσεις την Παρασκευή – Ισχυρές καταιγίδες στην Αττική
Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες. Αναλυτική πρόγνωση

Ο Τραμπ διαψεύδει... τη διάψευση του Πεκίνου - «Σε εξέλιξη συνομιλίες με την Κίνα»
O αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέει το Πεκίνο

Οργιάζουν τα σενάρια για την τύχη του Ζελένσκι
Εν μέσω ασφυκτικής πίεσης βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι που καλείται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα του.

ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται στις 27 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
Το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί την Κυριακή 27 Απριλίου μαζί με το ΒΗΜΑ στην Ιστορία «1939-1945 Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος», το περιοδικό Vita, τη μαθητική εφημερίδα της Νάξου και φυσικά, το ΒΗΜΑGAZINO

Το ReArm της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας – Το παρασκήνιο της σύσκεψης στο Μαξίμου
Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο Μαξίμου και οι στόχοι που τέθηκαν

Τι αλλάζει στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Ποια «δημοφιλή» πιστοποιητικά καταργούνται
Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Μητσοτάκης: Συνάντηση με εκπροσώπους εταιρειών της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργειών και οι προοπτικές συμμετοχής των ελληνικών εταιρειών αμυντικής τεχνολογίας σε εγχώρια και ευρωπαϊκά αμυντικά προγράμματα

Συναντήσεις Τζιτζικώστα με Airbus και Boeing
Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η νέα πολιτική της ΕΕ για τις αερομεταφορές και τη νέα Στρατηγική για τις Αερομεταφορές

Παράταση μέχρι 15 Ιουνίου για τα ακαθάριστα οικόπεδα - Πώς θα κάνετε τη δήλωση
Την παράταση ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε ότι ο καθαρισμός των οικοπέδων προστάτεψε πέρυσι περιουσίες και βοήθησε την Πυροσβεστική.