Τη διεξαγωγή των πρώτων Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας “Elevate Greece” θα ανακοινώσουν αύριο το πρωί σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Χρίστος Δήμας.

Η πρώτη τελετή βράβευσης των Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας θα γίνει φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 11 Σεπτεμβρίου 2021, όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα την ψηφιακής, πύλης Elevate Greece που ήδη μετράει382 εγγεγραμμένες startups.

Τα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας στοχεύουν στην επιβράβευση των επιχειρήσεων του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας οι οποίες αναπτύσσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με δυνατότητα διείσδυσης στις διεθνείς αγορές. Κάθε χρόνο, οι καλύτερες επιχειρήσεις, θα επιλέγονται μέσω της παρακολούθησης προκαθορισμένων δεικτών (KPIs) και θα βραβεύονται με τα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας από τους επίσημους υποστηρικτές, (τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ηλεκτρονική σελίδα του Elevate Greece.

Τα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας απονέμονται σε νεοφυείς επιχειρήσεις που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις και προϊόντα με δυνατότητα κλιμάκωσης πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Ενδεικτικά κάποιες από τις κατηγορίες βραβείων είναι:

– Κοινωνική επιχειρηματικότητα

– Καινοτομία

– Οικονομικές επιδόσεις

– Επιχειρηματική εξέλιξη

– Ανθρώπινο δυναμικό

– Πωλήσεις

– Εξωστρέφεια

– Προσέλκυση επενδυτών.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Startups
Ελληνική ερευνητική ομάδα σχεδιάζει επεξεργαστές γραφικών και τεχνητής νοημοσύνης
Startups |

Ελληνική ερευνητική ομάδα σχεδιάζει επεξεργαστές γραφικών και AI

Η Think Silicon και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συνεργάζονται για τη δημιουργία μιας ερευνητικής ομάδας με στόχο την σχεδίαση επεξεργαστών γραφικών και επεξεργαστών τεχνητής νοημοσύνης πολύ μικρής κατανάλωσης ισχύος.