Η Μαρία Σάκκαρη, που είχε άγχος και φάνηκε, γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (1-6, 4-6) από την εξαιρετική 18χρονη Έμα Ραντουκάνου και δεν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του US Open.

Η νεαρή Βρετανίδα πραγματοποίησε μια ακόμη απίστευτη εμφάνιση και μετά τη σημερινή της νίκη θα διεκδικήσει το Σάββατο (11/9) τον πρώτο major τίτλο της κόντρα σε ένα άλλο… παιδί θαύμα, τη Λέιλα Φερνάντες.

Η Έμα γράφει ιστορία με αυτή την πορεία που κάνει στη διοργάνωση, καθώς είναι η η πρώτη qualifier που φτάνει σε τελικό Grand Slam και η πρώτη Βρετανίδα που φτάνει σε τελικό μετά από 44 ολόκληρα χρόνια. Και αυτό έχοντας 9 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη Νέα Υόρκη με 18-0 σετ!

Από την άλλη, για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά σήμερα. Αυτός ήταν ο δεύτερος χαμένος ημιτελικός για εκείνη σε Grand Slam στο 2021 μετά από εκείνον στο Roland Garros, όμως της αξίζουν συγχαρητήρια για την εξαιρετική της πορεία.

Η 26χρονη τενίστρια τη Δευτέρα (13/9) θα είναι στην υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί ποτέ Ελληνίδα στην παγκόσμια κατάτακη, στο Νο13 και φεύγει από τη Νέα Υόρκη, έχοντας μαζέψει 675.000 δολάρια.

Στα της αναμέτρησης, η Μαρία ξεκίνησε πολύ καλά, με διπλό μπρέικ πόιντ, όμως η Βρετανίδα το έσβησε και έκανε το 1-0. Στη συνέχεια έκανε εκείνη το μπρέικ, φτάνοντας έτσι στο 2-0, ενώ μετέπειτα έσβησε και το τριπλό μπρέικ πόιντ της Ελληνίδας, κάνοντας το 3-0.

Με πολύ καλύ ψυχολογία πλέον η 18χρονη έκανε και νέο μπρέικ (4-0), ύστερα κράτησε το σερβίς της (5-0) και αφού η Σάκκαρη πήρε ένα game (5-1), η Έμα τελείωσε το πρώτο σετ στο 6-1.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ντουμπάι: Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές
Επικαιρότητα |

Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές στο Ντουμπάι

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βίωσαν τη σφοδρότερη νεροποντή από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 1949 - Η αεροπορική εταιρεία Emirates αναστέλλει όλες τις διαδικασίες ελέγχου επιβατών για σήμερα