
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 9ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος με την Αστυνομία να έχει προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για σήμερα Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι ρυθμίσεις αυτές θα είναι οι εξής:
Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων (συμπεριλαμβανομένων των ποδηλάτων) κατά τις ώρες 05.30΄ έως 13.30΄, στις κατωτέρω λεωφόρους, οδούς και πλατείες περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:
– Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Συγγρού και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει κατά τις ώρες 04.00΄έως 16.00΄.
– Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Χαριλάου Τρικούπη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σόλωνος και της οδού Πανεπιστημίου και στις καθέτους ατής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Σόλωνος, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Πλατεία Ομονοίας.
– Πλατεία Συντάγματος.
– Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Ρηγίλλης, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Μάρνης, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Βάθης και της οδού Πατησίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ποιοι άλλοι δρόμοι κλείνουν
– Πατησίων – 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Πατησίων – 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Αγ. Μελετίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει κατά τις ώρες 06.00΄έως 11.00΄.
– 3ης Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Ομονοίας και της οδού Ηπείρου, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
– Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμ. Φραντζή και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Καλλιρόης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αμ. Φραντζή και Αθ. Διάκου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
– Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού.
– Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Αραβαντινού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Ησιόδου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κολωνού και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Ανώνυμη οδός (δίπλα στο πάρκο Ελευθερίας), σε όλο το μήκος της.
– Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της.
– Μονής Πετράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.
– Χατζηκώστα, σε όλο το μήκος της.
– Ζαχάρωφ, σε όλο το μήκος της.
– Τσόχα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Λ. Βασ. Σοφίας.
– Λ. Βουλιαγμένης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Υμηττού και Αρδηττού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθ. Διάκου.
– Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Λ. Βασ. Κων/νου, στο σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Βασ. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Β. Κων/νου και της οδού Ρηγίλλης, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Λ. Βασ. Σοφίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, πλην της οδού Παπαδιαμαντοπούλου.
– Λ. Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανόρμου και Φειδιππίδου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Σοφίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, πλην των οδών Ιπποκράτους και Χαριλάου Τρικούπη.
– Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαγοράς και Φειδιππίδου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Β. Σοφίας και της οδού Μιχαλακοπούλου, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Μεσογείων και Βασ. Σοφίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από την Ημιμαραθώνια διαδρομή, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:
– Λ. Αλεξάνδρας – Ιπποκράτους.
– Λ. Αλεξάνδρας – Χαριλάου Τρικούπη.
– Πατησίων – 28ης Οκτωβρίου – Κοδριγκτώνος.
– Πατησίων – 28ης Οκτωβρίου – Στουρνάρα.
– Λ. Βασ. Σοφίας – Ηρώδου Αττικού (μόνο για τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας).
– Λ. Βασ. Σοφίας – Παπαδιαμαντοπούλου.
– Λ. Βασ. Σοφίας – Κόκκαλη.
– Λ. Βασ. Κων/νου – Ριζάρη.


Latest News

Η Ουκρανία θα λάβει drones μέσω του Star Wars
Ο ηθοποιός Mark Hamill θα υπογράψει υπογεγραμμένες αφίσες προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τον στρατό του Ζελένσκι

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»
Τα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες, ο ισχυρός παγετός, οι κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της ανατολικής Ελλάδας, καθώς και οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ στα πελάγη.

Κάντο όπως ο Σόιμπλε... Με κουβέρτες και γιλέκα οι γερμανοί τραπεζίτες
Τα δημόσια κτήρια στη Γερμανία έχουν κατεβάσει τον θερμοστάτη στους 19 βαθμούς Κελσίου

Θα το στρώσει και στην Αττική - Η πρόβλεψη Καλλιάνου
Ο Γιάννης Καλλιάνος, προβλέπει «μπάσιμο» του χιονιά από το πρωί της Κυριακής, και εφιστά την προσοχή στους οδικούς άξονες που βρίσκονται άνω σε υψόμετρο άνω των 200 μέτρων.

Πότε έγινε της μόδας ο Γεώργιος Παπανδρέου;
Ο Γέρος της Δημοκρατίας φημιζόταν για τα ρητορικά του σχήματα, για την ευκολία με την οποία μπορούσε να μιλήσει στις συγκεντρώσεις –δυνατότητα που κληρονόμησε και στον γιο του

Ο Γρανίτης Νευροκοπίου αποχαιρετά τον Ευστάθιο Τσιτλακίδη – Μπομπονιέρες και λευκά τριαντάφυλλα θα μοιράσει η οικογένεια
Ο Ευστάθιος Τσιτλακίδης κηδεύεται στο χωριό του, τον Γρανίτη Νευροκοπίου στη Δράμα.
![ΗΠΑ: Κατασκοπευτικό μπαλόνι της Κίνας πάνω από σιλό πυρηνικών πυραύλων [video]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/02/usa-china-600x427.jpg)
Κατασκοπευτικό μπαλόνι της Κίνας πάνω από τις ΗΠΑ - Τι συμβαίνει; [video]
Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ εξέτασε, κατόπιν διαταγής του Μπάιντεν, το ενδεχόμενο να καταρρίψει κατασκοπευτικό μπαλόνι της Κίνας που πετά πάνω από την αμερικανική επικράτεια συλλέγοντας στρατιωτικές πληροφορίες.

Προειδοποίηση CIA για τις φιλοδοξίες του Σι στην Ταϊβάν
Η ρωσική εισβολή ενέτεινε τις ανησυχίες στη Δύση πως η Κίνα θα μπορούσε να αποπειραθεί να καταλάβει την Ταϊβάν

Η τελευταία πράξη του δράματος: Κηδεύεται στο Νευροκόπι ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης
Η πτώση του Φάντομ οδήγησε στον θάνατο των πιλότων Ευστάθιου Τσιτλακίδη και Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα που κηδεύτηκε την Πέμπτη.

Έρχονται χιονοκαταιγιδες και τσουχτερό κρύο - Στα λευκά και η Αττική
Το σημαντικότερο κύμα της κακοκαιρίας το αναμένουμε από το απόγευμα του Σαββάτου και μέχρι τη Δευτέρα με Τρίτη και θα επηρεαστεί και η Αττική