Σε αναζήτηση κατεύθυνσης βρίσκεται σήμερα η Wall Street, σε μια προσπάθεια να βρει τα καύσιμα για νέα ιστορικά υψηλά, αλλά και να αποτυπώσει στο ταμπλό της τα νέα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται.

Ειδικότερα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημειώνει απώλειες 0,14% στις 36.379 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,11% στις 4.706 μονάδες και ο Nasdaq Composite ενισχύεται κατά 0,19% στις 16.012 μονάδες.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης είναι η μετοχή της General Electric, η οποία σημειώνει άλμα 5%. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα απλοποιήσει τις δραστηριότητές της, διαχωρίζοντας τις δραστηριότητες της υγείας, GE Healthcare, στις αρχές του 2023 και συγχωνεύοντας τις GE Renewable Energy, GE Power, GE Digital. Εν συνεχεία, το 2024, θα τις διαχωρίσει από το ενεργητικό της.

Κέρδη 5% σημειώνει και η NVIDIA, καθώς ανακοίνωσε ότι ενώνει τις δυνάμεις της με αρκετές εταιρείες αισθητήρων self-driving για συστήματα ασφαλείας που οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα μπορούν να αναπτύξουν το συντομότερο το 2024.

Στα μάκρο της ημέρας, ο δείκτης τιμών παραγωγού αυξήθηκε κατά 0,6% τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ σε μηνιαία βάση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ενώ σε ετήσια βάση παρέμεινε αμετάβλητος στο 8,6%. Ο δομικός δείκτης τιμών παραγωγού αυξήθηκε στο 6,2% από 5,9%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street