Το νεότευκτο πλοίο μεταφοράς υγραερίου (LPG Carrier) SeaGemini παρέλαβε τις πρώτες ημέρες του νέου έτους από τα ναυπηγεία η Thenamaris η οποία έχει ήδη στο στόλο της άλλα έξι LPG Carriers.

Το SeaGemini είναι μεταφορικής ικανότητας 38.000 κυβικών μέτρων, 27.985 dwt και το τρέχον βύθισμά του αναφέρεται ότι είναι 7,8 μέτρα. Το ολικό μήκος του (LOA) είναι 180 μέτρα και το πλάτος του είναι 28 μέτρα. Το πλοίο θα φέρει σημαία Μάλτας.

Η Thenamaris αναμένεται να παραλάβει ένα ακόμη νεότευκτο LPG Carrier το 2022 σύμφωνα με την ιστοσελίδα της

Ο στόλος της Thenamaris που ανήκει στην Οικογένεια Ντίνου Μαρτίνου και διοικείται από τον Νικόλα Μαρτίνο, αποτελείται συνολικά από 102 πλοία εκ των οποίων τα  65 είναι δεξαμενόπλοια (τα πέντε υπό ναυπήγηση), 22 πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου εκ των οποίων δυο υπό ναυπήγηση, δυο πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, πέντε πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG Carriers) και οκτώ LPG Carriers εκ των οποίων το ένα υπό ναυπήγηση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Blue Scholarship Awards: Υποτροφίες στη Σχολή Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς
Ναυτιλία |

Υποτροφίες Blue Scholarship Awards στη Σχολή Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Τέσσερις νέοι ερευνητές, υποψήφιοι διδάκτορες ή μεταδιδακτορικοί ερευνητές αλλά και οκτώ μεταπτυχιακοί φοιτητές θα χρηματοδοτηθούν ή θα βραβευτούν για την προσπάθεια και το έργο τους