Στην αποκατάσταση της λειτουργίας του δικτύου των καταστημάτων τους μετά από δύο ημέρες γενικής αργίας, προχωρούν σταδιακά από αύριο οι τράπεζες.

Ο λόγος γίνεται για μονάδες που βρίσκονται στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές και από την περασμένη Τρίτη είναι κλειστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Alpha Bank θα προχωρήσει στο άνοιγμα των καταστημάτων της σε Αττική και Κρήτη στις 10 το πρωί.

Στη Eurobank από την άλλη πλευρά, οι αρμόδιες περιφερειακές διευθύνσεις της τράπεζας θα αξιολογήσουν τις επόμενες ώρες τις συνθήκες σε Αττική, Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Εύβοια και Βοιωτία και θα επαναφέρουν τη λειτουργία των καταστημάτων μόνο αν είναι εφικτή η πρόσβαση για εργαζομένους και πελάτες.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή διαπιστωθεί ότι αυτό δεν είναι ασφαλές, τα καταστήματα στις παραπάνω περιοχές θα παραμείνουν κλειστά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τους άλλους δύο συστημικούς ομίλους.

Σε ανακοίνωση της το βράδυ της Τετάρτης η Ελληνική Ένωση Τραπεζών τόνισε ότι τα τραπεζικά καταστήματα στην Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη και Νότιο Αιγαίο θα επαναλειτουργήσουν για το κοινό την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, αλλά με σημαντικούς περιορισμούς.

Ειδικότερα, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες σε καθένα κατάστημα, ενδέχεται αυτό να μην λειτουργεί ή να υπάρχει περιορισμένος αριθμός εργαζομένων ή να υπάρξουν αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας.

Ως εκ τούτου, συνιστάται οι συναλλασσόμενοι να περιορίσουν, κατά το δυνατόν, τις επισκέψεις τους στα καταστήματα, όπως επίσης, πριν την μετάβαση τους σε αυτά, να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο κατάστημα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις