Το YouTube της Alphabet Inc σχεδιάζει να ανοίξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για υπηρεσίες ροής βίντεο, ανέφερε η Wall Street Journal.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία έχει ανανεώσει τις συνομιλίες με εταιρείες ψυχαγωγίας σχετικά με τη συμμετοχή τους στην εν λόγω πλατφόρμα, την οποία χαρακτηρίζει ως “κατάστημα καναλιών”.

Διαβάστε επίσης – Κυβερνοασφάλεια στην εποχή του music streaming – Τι φέρνει ο «θάνατος» του iPod

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πλατφόρμα είναι στα σκαριά εδώ και τουλάχιστον 18 μήνες και θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη ήδη από αυτό το φθινόπωρο, πρόσθεσε η έκθεση.

Διαβάστε επίσης – Το CODA, o θρίαμβος της Apple και η επέλαση του streaming

Με περισσότερους καταναλωτές να κόβουν το καλώδιο στην καλωδιακή ή δορυφορική τηλεόραση και να μεταβαίνουν σε συνδρομητικές υπηρεσίες ροής, η προγραμματισμένη αυτή υπηρεσία αναμένεται να επιτρέψει στο YouTube να ακολουθήσει τον δρόμο που έχουν ήδη πάρει εταιρείες όπως η Roku Inc και η Apple σε μια προσπάθεια να κερδίσει μέρος της ήδη γεμάτης αγορά ροής.
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι New York Times ανέφεραν ότι η Walmart Inc είχε συνομιλίες με εταιρείες μέσων ενημέρωσης, προκειμένου να συμπεριλάβει στην υπηρεσία των μελών της ανάλογες εφαρμογές ροής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία