Ένας νεκρός και δύο εγκλωβισμένοι είναι το αποτέλεσμα της πτώσης βράχου μέσα στην κεντρική στοά των Μεταλλείων Βωξίτη της ΙΜΕΡΥΣ κοντά στο χωριό Βάριανη, στο 51ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας – Άμφισσας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για την στοά 617 των Μεταλλείων Βωξίτη όπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αποκολλήθηκε ένας βράχος και έπεσε πάνω σε ένα όχημα 4χ4, σε απόσταση κάτι παραπάνω από 1 χιλιόμετρο από την είσοδο της στοάς. Από την πτώση του βράχου έχασε τη ζωή του 45χρονος που επέβαινε στο όχημα για την επίβλεψη της στοάς, ενώ άλλοι δύο εργαζόμενοι εγκλωβίστηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια εργαζομένων με μηχανήματα της εταιρείας να φτάσουν στο σημείο και να απομακρύνουν τα χώματα που έχουν φράξει την στοά, ενώ έχουν ενημερωθεί από τους εργαζόμενους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο βράχος έχει απομακρυνθεί ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει για βοήθεια και πυροσβέστες από την 7η ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άμφισσας και το Κλιμάκιο Πολυδρόσου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tax