Τον οδηγό πληροφόρησης με τίτλο «Βασικά σημεία κοινωνικής ασφάλισης και συνταξιοδότησης – πρακτικός οδηγός» έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ. Ο οδηγός περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για την ασφάλιση και συνταξιοδότηση για τον εργαζόμενο/ασφαλισμένο στον ιδιωτικό τομέα.

Δείτε εδώ τον οδηγό

Η παρούσα έκδοση εντάσσεται στο πλαίσιο του Υποέργου 6 «Διαμόρφωση των εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων, ανάπτυξη συστήματος εσωτερικής λειτουργίας και επιμορφωτικών/συμβουλευτικών διαδικασιών του στελεχιακού δυναμικού», της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων», », με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 500945 το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια βίου μάθηση».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tax
Συνταξιούχοι εργαζόμενοι: Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να άρει την «κατάφωρη αδικία» σε βάρος τους
Tax |

Η κυβερνητική δέσμευση για τους εργαζόμενους συνταξιούχους του Δημοσίου

Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να παρέμβει προκειμένου να αρθεί η αδικία σε βάρος των συνταξιούχων εργαζόμενων, από τους οποίους ζητείται να επιστρέψουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, θέμα που είχε αναδείξει το in.