Καταιγισμός αντιδράσεων προκλήθηκε στην Ουκρανία από την αποκάλυψη πως η πρώην πρωθυπουργός της χώρας και επικεφαλής του κόμματος της Πανουκρανικής Ένωσης «Πατρίδα» Γιούλια Τιμοσένκο, πραγματοποιούσε διακοπές πολυτελείας στο διάσημο τεχνητό νησί του Ντουμπάι με τη μορφή φοίνικα «Palm Jumeirah».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ουκρανικό πρακτορείο «Ukrainska Pravda» (UP), η Τιμοσένκο, εθεάθη να χαλαρώνει στο 5άστερο ξενοδοχείο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στις αρχές του έτους. Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, ενώ η ρωσική εισβολή έχει προκαλέσει χιλιάδες θανάτους, καταστροφές και μαζική μετανάστευση και οι απλοί Ουκρανοί αναζητούν βοήθεια για να επιβιώσουν, μέλη του «πολιτικού κατεστημένου» ξοδεύουν τις περιουσίες τους στον Περσικό Κόλπο.

Η απόλυτη χλιδή για την Μπιγιονσέ στο Ντουμπάι – Ξόδεψε 100.000 δολ. τη βραδιά για μια σουίτα

Η Τιμοσένκο και ο σύζυγός της εντοπίστηκαν από τον ανταποκριτή του UP να ξεκουράζονται σε βίλα του πεντάστερου ξενοδοχείου στο Ντουμπάι και -όπως φαίνεται σε βίντεο- η Τιμοσένκο αποχώρησε αμέσως από την πλαζ όταν κατάλαβε ότι η παρουσία της τραβούσε την προσοχή του κόσμου.

Επιπλέον, όπως επισημαίνεται, η κόρης της Ουκρανής πολιτικού μετακόμισε με την οικογένεια της στο Ντουμπάι πριν ακόμα ξεκινήσει η εισβολή και τώρα ζει εκεί με σύντομα «διαλείμματα» στην Ευρώπη.

Το… μπουφάν

Μάλιστα, αφού βιντεοσκοπήθηκε σε μια παραλία στο Ντουμπάι, η Τιμοσένκο προσπαθεί να πείσει τους επικριτές της ότι βρίσκεται στην Ουκρανία φορώντας ένα χειμωνιάτικο μπουφάν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Και άλλοι πολιτικοί…

Εν τω μεταξύ, οι συνάδελφοί της από την αντιπολίτευση που συνδέεται με το φιλορωσικό κόμμα: Νατάλια Κορολέβσκα, Βαντίμ Στολιάρ και Σούτο Μαμογιάν, φαίνεται να έχουν μετακομίσει για τα καλά στα ΗΑΕ, σύμφωνα με έρευνα του UP.

Πηγές της «Ukrainska Pravda» ανέφεραν ότι η Τιμοσένκο γύρισε στο Κίεβο πέντε μέρες αργότερα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα