Σε μια εποχή που το smartphone έχει γίνει η προέκταση του χεριού μας και το βασικό μέσο για την διεκπεραίωση της εργασίας μας είναι ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, μοιραία κάθε έκφανση της ανθρώπινης δραστηριότητας έχει πλέον αποκτήσει και … ψηφιακή διάσταση.

Σκεφτείτε πόσες δραστηριότητες έχουμε πλέον «μεταφέρει» στις κινητές μας συσκευές: από τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο μέχρι την… κουβεντούλα (chat) με φίλους και από την ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης που πλέον μπορούμε να διατηρούμε σε ψηφιακή μορφή, μέχρι εφαρμογές streaming περιεχομένου βίντεο.

Τόσο η ψηφιοποίηση της καθημερινότητάς μας, όσο και  οι ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε το πέρασμα της πανδημίας, ταυτόχρονα με την ανάγκη μας να γλιτώνουμε χρόνο στις συναλλαγές της καθημερινότητας, μας οδήγησαν στο smartphone και την ηλεκτρονική τραπεζική. Το e-Banking πλέον έχει γίνει καθημερινό εργαλείο για όλους μας.

Είναι γεγονός ότι ακόμη και εκείνοι οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την ψηφιακή τεχνολογία, πλέον στρέφονται σε ψηφιακές λύσεις, προκειμένου να εξοικονομήσουν χρόνο, να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές ανάγκες τους και, κυρίως, να φέρουν την ευκολία στην καθημερινή ζωή. Ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων που είναι συχνά εν κινήσει αναζητούν λύσεις που θα τους εξασφαλίσουν μια πιο άνετη και, γιατί όχι, ψηφιακή καθημερινότητα.

Σε αυτούς τους ανθρώπους η Εθνική Τράπεζα προσφέρει πλέον τη νέα υπηρεσία Digital Onboarding.

Τι είναι το Digital Onboarding Ατομικών Επιχειρήσεων και Ελεύθερων Επαγγελματιών

Είναι η υπηρεσία έναρξης τραπεζικής συνεργασίας που προσφέρει η Εθνική Τράπεζα σε ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, εξολοκλήρου online, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του πελάτη σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα.

Η διαδικασία digital onboarding πραγματοποιείται μέσω smartphone, με απλά βήματα, και ολοκληρώνεται με επιβεβαίωση της ταυτότητας του χρήστη μέσω βίντεο-κλήσης με συνεργάτη της Τράπεζας και με ψηφιακή υπογραφή των απαιτούμενων για την έναρξη της συνεργασίας συμβατικών εγγράφων.

Τι κερδίζει ο πελάτης

Γιατί όμως κάποιος επαγγελματίας να επιλέξει την online υπηρεσία onboarding για την ατομική του επιχείρηση;

Ένας βασικός λόγος είναι ότι πρόκειται για μια διαδικασία που εξασφαλίζει ευκολία, ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου.

Επιπλέον, η διαθέσιμη υπηρεσία είναι πλήρης και ολοκληρωμένη. Ο πελάτης απολαμβάνει τα ίδια ακριβώς προνόμια και υπηρεσίες που θα του παρέχονταν αν μετέβαινε σε τραπεζικό κατάστημα για να ανοίξει τον πρώτο του λογαριασμό, αλλά με χρήση του κινητού του. Παράλληλα, μέσω βίντεο-κλήσης, διασφαλίζεται η διαδικασία ταυτοποίησης ώστε να μη χρειαστεί ο πελάτης να επισκεφθεί κάποιο κατάστημα για να ολοκληρώσει αυτό το βήμα.

Με τη νέα υπηρεσία digital onboarding κάθε ατομική επιχείρηση μπορεί να ανοίξει τον πρώτο της λογαριασμό όψεως, επιλέγοντας ανάμεσα σε δύο είδη λογαριασμών όψεως, τον Business Basic ή τον Business Prestige, να εκδώσει χρεωστική κάρτα Business Mastercard, αλλά και κωδικούς για είσοδο στις υπηρεσίες Internet και Mobile Banking.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο Business Basic

Το πακέτο Business Basic προσφέρει δωρεάν πληρωμή τριών λογαριασμών κοινής ωφέλειας ανά μήνα μέσω NBG Internet ή Mobile Banking ή μέσω πάγιας εντολής, μπλοκ επιταγών με 10 δωρεάν επιταγές ανά έτος και Debit MasterCard Business με έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα.

Επιπλέον, παρέχονται προβολή της δραστηριότητας του λογαριασμού όψεως σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδοποιήσεων, εύκολες και γρήγορες πληρωμές μισθοδοσίας, καθώς επίσης και προβολή statements online.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο Business Prestige

Το πακέτο Business Prestige παρέχει 50% έκπτωση στις εισερχόμενες μεταφορές εμβασμάτων εντός Ελλάδας για 100 μεταφορές, δωρεάν τα πρώτα 100 εξερχόμενα εμβάσματα ανά ημερολογιακό έτος, δωρεάν πραγματοποίηση πληρωμών μισθοδοσίας και δωρεάν πληρωμή λογαριασμών μέσω NBG Internet ή Mobile Banking ή μέσω πάγιας εντολής.

Σημειώνεται ότι το πακέτο Business Prestige παρέχει προνομιακό επιτόκιο και απόδοση ακόμα και για το πρώτο ευρώ που κατατίθεται, δυνατότητα έκδοσης μπλοκ επιταγών με 100 δωρεάν επιταγές ανά έτος, και επιπλέον Debit MasterCard Business χωρίς ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα, προβολή κίνησης του λογαριασμού όψεως σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδοποιήσεων και προβολή statements online.

Πώς μπορείτε να κάνετε την εγγραφή

Το μόνο που χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος είναι smartphone, η εφαρμογή NBG Mobile Banking, και την ολοκλήρωση μίας διαδικασίας που τον καθοδηγεί σε κάθε βήμα για να την ολοκληρώσει σύντομα, από την υποβολή της αίτησης ανοίγματος πρώτου λογαριασμού μέχρι την υπογραφή της σύμβασης. Δείτε το video.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις