Το ισχυρό χαρτί του Σκλαβενίτη

· «Προπομπό» για τις επιδόσεις που θα καταγράψει ο Σκλαβενίτης σε επίπεδο ομίλου θεωρούν αρκετοί τα μεγέθη που ανακοίνωσε χθες η The Mart.

· Ο βραχίονας χονδρικής της οικογένειας Σκλαβενίτη εμφάνισε ισχυρές επιδόσεις: τζίρο πάνω από 400 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη άνω των 10 εκατ. ευρώ.

· Και μάλιστα με αρκετά μεγάλη άνοδο σε σχέση με το 2022.

· Η μεγαλύτερη αλυσίδα της χώρας φαίνεται πως συνεχίζει να διευρύνει το αποτύπωμά της στην ελληνική αγορά, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την κερδοφορία της.

· Άνθρωποι της αγοράς αποδίδουν την άνοδό της στο επιχειρηματικό μοντέλο που ακολουθεί. Χωρίς πολύ διαφήμιση έχει καταφέρει να έχει υψηλή πιστότητα…

· Καταλυτικό ρόλο βέβαια παίζει η υποχώρηση των μικρότερων παικτών του κλάδου και οι επενδύσεις που πραγματοποιεί για την επέκταση του δικτύου της.

· Πρόσφατα μάλιστα άνοιξε νέο κατάστημα στη Μυτιλήνη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως αναζητά νέες ευκαιρίες για εξαγορές…

————————–

Πλημμυρίζουν οι ελληνικές θάλασσες από σούπερ γιοτ

· Γέμισαν από υπερπολυτελή γιοτ οι μαρίνες της Ελλάδας.

· Από τους Παξούς μέχρι το Γαλαξίδι και την Μύκονο μέχρι την Ρόδο δεν έχει μείνει θέση ελεύθερη (πίντα κατά τη ναυτική ορολογία).

· Οι διάσημοι ιδιοκτήτες και επιβάτες τους «οργώνουν» τις ελληνικές θάλασσες και το φετινό καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τις ομορφιές που προσφέρει η χώρα μας.

· Ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί την ήσυχη δύναμη του ελληνικού τουρισμού, προσφέροντας πολύτιμη στήριξη στις τοπικές κοινωνίες.

· Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Bloomberg, o αριθμός των γιοτ φέτος στη Μεσόγειο είναι αρκετά αυξημένος με την Ελλάδα να φιλοξενεί 235 γιοτ.

· Στην Γαλλία βρίσκονται 217, στην Ισπανία 150 και στην Τουρκία 94.

· Για την ιστορία να πούμε ότι ο ιδρυτής της Amazon.com, Τζεφ Μπέζος, εθεάθη στο Πορτοφίνο με το νέο του γιοτ Koru ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εθεάθη στην ακτή του Αμάλφι…

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino