«Σαν την Χαλκιδική δεν έχει» λέει βορειοελλαδίτης φίλος της στήλης και όπως φαίνεται είναι πολλοί που συμμερίζονται την άποψή του

·         Πληροφορούμαστε λοιπόν πως η περιοχή βουλιάζει κυριολεκτικά φέτος από επισκέπτες.

·         Πέρα από τους συνήθεις υπόπτους, τους Θεσσαλονικείς και τους Βαλκάνιους φέτος πολλοί είναι οι Αθηναίοι που προτίμησαν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε κάποιο από τα… τρία «πόδια».

·         Μαθαίνουμε πως ειδικά στο Πευκοχώρι η κατάσταση είναι… αφόρητη. Γίνεται «το πατείς με πατώ σε» σύμφωνα με… «αυτόπτες μάρτυρες».

·         Βέβαια και εδώ δεν λείπουν οι τιμές… Μυκόνου, αφού όπως έχουν πει πολλές φορές οι τιμές στα τουριστικά μέρη έχουν… ξεφύγει (και απ’ ότι φαίνεται κανείς δεν μπορεί να βάλει τάξη!).

·         Το σίγουρο είναι πάντως πως αρκετοί είναι πλέον διατεθειμένοι να σκεφτούν έξω από το κουτί, όταν προγραμματίζουν τις διακοπές τους.

·         Ακόμη και σε μέρη που ρίσκονται σήμερα, εκτός του τουριστικού χάρτη.

·         Θα επανέλθουμε σύντομα με νεότερα…

Ποια αυτοκίνητα κερδίζουν την κούρσα…

·         Αν και έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση, ωστόσο ο χρόνος παράδοσης των νέων αυτοκινήτων παραμένει σχετικά μεγάλος.

·         Σε κάποιες μάρκες μάλιστα οι υποψήφιοι αγοραστές χρειάζεται να περιμένουν μέχρι και 12 μήνες για να παραλάβουν το όχημά τους.

·         Για αυτό και όπως μας εξηγεί άνθρωπος που γνωρίζει καλά την αγορά του αυτοκινήτου, οι αντιπροσωπείες προωθούν έντονα και με διαφήμιση τα ετοιμοπαράδοτα.

·         Και κυρίως αυτά που μπορούν να παραδώσουν και την επόμενη ημέρα!

·         «Η τιμή φαίνεται να περνά σε δεύτερη μοίρα και δίνουν έμφαση στην ταχύτητα παράδοσης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

·         Το ενδιαφέρον για την απόκτηση νέου αυτοκινήτου λέγεται πως έχει επιστρέψει δυναμικά κυρίως για υβριδικά και ηλεκτρικά, παρά την πίεση που δέχεται το διαθέσιμο εισόδημα.

·         Για αυτό και οι εταιρείες θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, για όσο διάστημα υπάρχει…

·         Κάτι που αποτυπώθηκε και στις ταξινομήσεις Ιουλίου, μετά τις «καραβιές» που έφτασαν από τα εργοστάσια στην Ασία.

—————————-

Επόμενος σταθμός… Ρουμανία για τον όμιλο Φάις

·         Μετά τη Βουλγαρία, ο όμιλος του επιχειρηματία Σάμι Φάις ετοιμάζεται να ανοίξει κατάστημα Kiko Milano και στην Ρουμανία.

·         Πληροφορούμαστε πως η προετοιμασία έχει μπει στην τελική ευθεία και υπολογίζεται πως μέχρι τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί το ντεμπούτο της ιταλικής αλυσίδας στο Βουκουρέστι.

·         Το νέο σημείο θα λειτουργήσει σε μεγάλο εμπορικό κέντρο που διαχειρίζεται η πορτογαλική Sionae Sierra.

·         Ο πήχης και εδώ, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν, μπαίνει ψηλά λόγω και της δυναμικής που παρουσιάζει η ρουμανική αγορά.

·         Και αυτό παρότι τα ενοίκια έχουν φθάσει πλέον να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με αυτά στην Ελλάδα!

·         Θυμίζουμε πως ο όμιλος Φάις έχει ήδη επεκτείνει το δίκτυο της Kiko Milano σε Κύπρο και Βουλγαρία.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino