Κυκλοφοριακά προβλήματα και στην Αττική προκαλεί η κακοκαιρία Daniel που σαρώνει τη χώρα από την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς στο ύψος της συμβολής της με την Πέτρου Ράλλη και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της οδού προφήτη Ηλία στη Γλυφάδα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δείτε φωτογραφίες του in:




Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 8 το πρωί της Τετάρτης εστάλη μήνυμα του 112 σε πολίτες στην Αττική, το οποίο προειδοποιούσε για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, το μήνυμα προοριζόταν για τους κατοίκους σε Τροιζήνα και Μέθανα και σε ορισμένα μέρη της Αίγινας. Ωστόσο, το νησί έχει κοινές κεραίες με τα νότια προάστια της Αττικής και έτσι λόγω αναμετάδοσης το μήνυμα έφτασε σε πολλούς κατοίκους στην Αττική.

Σε ποιες περιοχές θα υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα

Για την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, σύμφωνα με το meteo, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, οι οποίες μετά το μεσημέρι βαθμιαία στη Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Αιγαίου θα εξασθενήσουν, ενώ θα συνεχιστούν σε Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, Βόρεια Εύβοια, Κεντρική και Ανατολική Στερεά, Πελοπόννησο και νησιά του Ιονίου.

Τα φαινόμενα σε Κεντρική Μακεδονία (Πιερία), Θεσσαλία, Σποράδες, Στερεά Ελλάδα (Βοιωτία, Φθιώτιδα, Ευρυτανία), Βόρεια Εύβοια, Ανατολική και Βόρεια Πελοπόννησο (Δυτική Κορινθία, Ανατολική Αχαΐα, Αργολίδα, Ανατολική Λακωνία), θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα και χαλαζοπτώσεις.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα