«Αγωνιζόμαστε με προοδευτικά ψηφοδέλτια, δίνουμε τη μάχη για να ηττηθεί το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης Μητσοτάκη που απέτυχε παταγωδώς» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Ηράκλειο Κρήτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το ΠΑΣΟΚ στήριξε διαχρονικά, νομοθετικά και πολιτικά την αυτοδιοίκηση με ενισχυμένους πόρους και υπηρεσίες κοντά στον πολίτη. Την αυτοδιοίκηση της αποκέντρωσης. Την αυτοδιοίκηση της περιφερειακής ανάπτυξης» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης για να προσθέσει.

Στο 14,5% η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές έως τις 11:30

«Αυτή η αυτοδιοίκηση θέλουμε να είναι ο αποψινός μεγάλος νικητής και όχι το μοντέλο διοίκησης του κ. Μητσοτάκη που θέλει 13 περιφερειάρχες να τον υπηρετούν ώστε να είναι το δεξί χέρι του Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης που απέτυχε παταγωδώς τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τους τελευταίους τρεις μήνες με τις βιβλικές καταστροφές, με την ακρίβεια να καλπάζει, με την απαξίωση των θεσμών και της Δημοκρατίας, θέλουμε απόψε να ηττηθει. Και γι΄αυτό αγωνιζόμαστε με προοδευτικά ψηφοδέλτια με ένα κίνημα αυτοδιοικητικό δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στον πολίτη».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα