Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Με νέα ανάρτηση του στο «Χ» ο Στέφανος Κασσελάκης γνωστοποίησε ότι θα μιλήσει στο συνέδριο στις 11:00 το πρωί, πριν από τις ψηφοφορίες των συνέδρων.

«Ζητώντας την άδεια του Προεδρείου του Συνεδρίου μας, θα αλλάξω την ώρα της ομιλίας μου. Θα μιλήσω το πρωί στις 11:00, πριν από τις ψηφοφορίες των συνέδρων», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτηση που έκανε στο Χ λίγο μετά τη 1 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται, ότι εχθές Σάββατο κατά την 3η μέρα του συνεδρίου του, οι σύνεδροι άκουσαν τον Στέφανο Κασσελάκη και την Ολγα Γεροβασίλη να ανακοινώνουν τις υποψηφιότητές τους.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρτας τόλμησε, και με την προτροπή κεντρικών στελεχών, αλλά κυρίως λόγω της αποφασιστικότητάς της επέλεξε να αναμετρηθεί με τον Στ. Κασσσελάκη που απάντησε αμέσως στην ομιλία της και ζήτησε να γίνουν οι εκλογές στις 10 Μαρτίου.

Παρά τις πολλές παρασκηνιακές προσπάθειες που έγιναν να μην φθάσουμε σε αυτό το σημείο, οι σύνεδροι άκουσαν και τους δυο να ανακοινώνουν τις υποψηφιότητές τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως όλα έχουν κλείσει και δρομολογηθεί οι διαδικασίες.

Υπάρχει το καταστατικό που ορίζει το πλαίσιο για το πως διεξάγονται οι εκλογές και πάνω απ’ όλα βρίσκεται το ανώτατο όργανο που είναι το συνέδριο που θα αποφασίσει σήμερα Κυριακή για όλα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα