Η απόφαση της Arsenal να συμμετάσχει στην αποτυχημένη απόπειρα δημιουργίας της European Super League, ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε, για τους οπαδούς της Άρσεναλ, οι οποίοι ζητούν αλλαγή στην ηγεσία της ομάδας.

Μέσα στο κλίμα αυτό ο Σουηδός δισεκατομμυριούχος,  διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Spotify, Ντάνιελ Εκ εμμένει στην απόφασή του να αγοράσει τον ποδοσφαιρικό σύλλογο του Λονδίνου, δηλώνοντας στο CNBC ότι έχει ήδη εξασφαλίσει τα χρήματα.

Οι δηλώσεις του έρχονται μερικές μόλιες ώρες μετά την κοινή δήλωσε που εξέδωσαν στην Τρίτη ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της ομάδας, Νταν Κρένεκ και ο γιος του Τζος, διευθυντής της ομάδας, με την οποία διευκρινίζουν ότι δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν τις μετοχές τους, παρά τις αντίδρασεις των οπαδών.

«Θέλω να δημιουργήσω εμπιστοσύνη με τους φιλάθλους και θέλω να τους προσελκύσω ξανά» δήλωσε ο Εκ  και πρόσθεσε: «Μιλάω πολύ σοβαρά σχετικά με την προσφορά μου να αγοράσω την Αρσεναλ. Έχω εξασφαλίσει τα χρήματα γι’ αυτό και θέλω να προσφέρω αυτό που πιστεύω στους ιδιοκτήτες και ελπίζω να με ακούσουν. Σίγουρα δεν περίμενα ότι αυτό θα συμβεί μέσα σε μία νύχτα και είμαι προετοιμασμένος ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προετοιμάσω αυτό που νομίζω ότι είναι μια πολύ προσεκτική προσφορά και να την κάνω σε αυτούς, ελπίζοντας να με ακούσουν».

Η Άρσεναλ, αξίας 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το Forbes, είναι 10η στην βαθμολογία της Premier League.

«Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε στα μέσα ενημέρωσης διάφορα σενάρια, σχετικά με μια πιθανή κατάθεση προσφοράς για εξαγορά της Άρσεναλ. Παραμένουμε 100% αφοσιωμένοι στην ομάδα μας και δεν πουλάμε κανένα μερίδιο των μετοχών της. Δεν έχουμε λάβει ούτε θα συζητήσουμε κάποια πρόταση. Η φιλοδοξία μας για την Άρσεναλ παραμένει να αγωνιζόμαστε για να κερδίζουμε τα μεγαλύτερα τρόπαια και η επικέντρωσή μας παραμένει στο να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητά μας στο χορτάρι για να το πετύχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ιδρυτής του Spotify έβαλε στο μάτι την Άρσεναλ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι