Το Cardano μετά την αναβάθμιση Alonzo του Σεπτεμβρίου, βρίσκεται υπό έντονη πίεση, λόγω της έλλειψης χρήσιμων εφαρμογών επί του δικτύου του (dApps). Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Input Output, Charles Hoskinson, που ασχολείται με την ανάπτυξη του blockchain, δηλώνει ότι σύντομα θα παρουσιαστεί ένα ακμάζον οικοσύστημα.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η ομάδα SundaeSwap ανακοίνωσε μια ημερομηνία για την κυκλοφορία beta mainnet του αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου της (Dex). Όντας ένα από τα πιο γνωστά dApp, το αναμενόμενο launch έχει προεξοφληθεί θετικά από την αγορά, μειώνοντας σε έναν βαθμό την πίεση.

Το ADA έχει καταγράψει άνοδο 10% τις τελευταίες 24 ώρες, με τη λοιπή κρύπτο-αγορά να βρίσκεται σταθερά στο κόκκινο.

Η διαδικασία κυκλοφορίας του SundaeSwap

Μετά από μήνες αναμονής, το SundaeSwap κυκλοφορεί επιτέλους στο Cardano. Η Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου αποτελεί την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η ομάδα ανάρτησε στο Twitter: «Η στιγμή που όλοι περιμέναμε, έφτασε επιτέλους! Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που μοιραζόμαστε ότι το SundaeSwap και το ISO του θα κυκλοφορήσουν το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου (EST)!».

Η διανομή token γίνεται με τρεις τρόπους: συμμετοχή στο Initial Stake Offering (ISO), μέσω yield farming και μέσω ανταλλαγής στο SundaeSwap ή σε άλλα συμμετέχοντα dexes. Από τις τρεις, η μέθοδος ISO αποτελεί την ασφαλέστερη και χαμηλού κινδύνου μέθοδο, καθώς τα token $SUNDAE αποκτώνται δωρεάν και δεν κινδυνεύουν τα νομίσματα ADA κατά τη διαδικασία. Το ISO ξεκινά επίσης στις 20 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει πέντε περιόδους, με κάθε περίοδο να διαρκεί πέντε ημέρες. Η 14η Φεβρουαρίου σηματοδοτεί την τελική ημερομηνία αποπληρωμής ISO.

Για να συμμετάσχετε, πρέπει να κάνετε staking το ADA σας, με έναν από τους επίσημους «scoopers» του ISO, πριν από κάθε περίοδο. Το 5% της συνολικής προσφοράς $SUNDAE έχει διατεθεί στο ISO.

Πρέπει να τονιστεί πως το SundaeSwap θα λειτουργήσει σε έκδοση beta. Αν και το πρωτόκολλο έχει ελεγχθεί και είναι ασφαλές, η λειτουργικότητα διακυβέρνησης (governance functionality ) δεν είναι διαθέσιμη, λόγω των ορίων μεγέθους συναλλαγών στο Cardano blockchain. Μόλις επιλυθεί το προαναφερθέν ζήτημα, η ομάδα θα προχωρήσει σε αναβάθμιση του δικτύου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News