Σε συμφωνία με την Amazon ήρθε η Visa προκειμένου οι κάρτες της να γίνονται δεκτές από τα καταστήματά της και στην ιστοσελίδα της στη Βρετανία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Νοέμβριο, η Amazon ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa που εκδίδονται στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω των υψηλών τελών που χρεώνει στις συναλλαγές.

Το ανώτατο όριο που επιβάλλεται από την Ε.Ε. στα τέλη που χρεώνουν οι εκδότες καρτών δεν ισχύει πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Brexit.

Amazon είχε ανακοινώσει από τις αρχές του έτους  ότι δεν θα σταματήσει να δέχεται πιστωτικές κάρτες Visa που έχουν εκδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και ότι συνεργάζεται για την επίλυση της διαφωνίας σχετικά με τα τέλη πληρωμής.

«Η Visa είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ευρεία, παγκόσμια συμφωνία με την Amazon. H συμφωνία περιλαμβάνει την αποδοχή της Visa σε όλα τα καταστήματα και τις ιστοσελίδες της καθώς και μια κοινή δέσμευση για συνεργασία σε πρωτοβουλίες νέων προϊόντων και τεχνολογίας, με σκοπό τη διασφάλιση της εμπειρίας για καινοτόμες πληρωμές για τους πελάτες μας στο μέλλον», δήλωσε εκπρόσωπος της Visa στο Reuters.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Βαλτιμόρη: Αδιανόητο έργο… η απομάκρυνση των συντριμμιών της γέφυρας
Διεθνή |

Τι θα γίνει με τα συντρίμια της γέφυρας στη Βαλτιμόρη - Προβληματισμοί και συνέπειες

«Το πλοίο έχει περίπου το μέγεθος του Πύργου του Άιφελ. Και στην κορυφή του υπάρχει μια ατσάλινη γέφυρα. Φανταστείτε το. Μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσα να το φανταστώ», λέει ο κυβερνήτης του Μέριλαντ