H ΙΚΕΑ προχωρεί σε προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων συσκευασιών του προϊόντος ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ SYLT JORDGUBB 400 g λόγω πιθανής ύπαρξης κομματιών πλαστικού μέσα στο προϊόν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «υπέπεσε στην αντίληψή μας πως ενδέχεται κομμάτια πλαστικού να έχουν προσμειχθεί στο προϊόν ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ SYLT JORDGUBB 400g. Κατά συνέπεια, τα προϊόντα με ημερομηνία λήξης 2023-03-01, ανακαλούνται».

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ SYLT JORDGUBB 400 g με ημερομηνία λήξης 2023-03-01,  να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

«Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων που προσφέρουμε. Προσφέρουμε προϊόντα που παράγονται με υπεύθυνο τρόπο και χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα εμπιστεύονται», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Financial Times: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται από την ΕΕ να δώσουν S-300 και Patriot στην Ουκρανία
Επικαιρότητα |

FT: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται από την ΕΕ να δώσουν S-300 και Patriot στην Ουκρανία

Διπλωμάτες, μιλώντας στο in αναγνωρίζουν τις πιέσεις, αλλά και την προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος υπέρ της αποστολής επιπλέον βοήθειας στην Ουκρανία καθώς και αντιαεροπορικών συστημάτων