Νέα, στρατηγική συμφωνία με τη BCD ERM, που δραστηριοποιείται στον κλάδο του Energy, Resources & Marine Travel, σύναψε η Marine Tours, ταξιδιωτικός οργανισμός που εξειδικεύεται στο business travel και έχει ιστορία 42 ετών.

Η συμφωνία αυτή εκτιμάται ότι εδραιώνει τη θέση της Marine Tours στην ΕRM βιομηχανία, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα νέο μείγμα υψηλής τεχνολογίας, ισχυρού διεθνούς δικτύου και υπηρεσιών αιχμής.

Παγκόσμιο δίκτυο

Η νέα συνεργασία συνεπάγεται ταυτόχρονα και νέα ορόσημα ανάπτυξης για τον Οργανισμό, σε τρία σημεία-κλειδιά της δραστηριότητάς του:

• Παγκόσμιο Δίκτυο: Το διεθνές δίκτυο της Marine Tours, ένα από τα σημαντικότερα στρατηγικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, αναβαθμίζεται περαιτέρω, τόσο σε έκταση (109 αγορές παγκοσμίως), όσο και σε ποιότητα.

• Τεχνολογία Αιχμής: Το προηγμένο μείγμα υπηρεσιών της εταιρείας αποκτά νέες δυνατότητες και πρωτοπόρα εργαλεία, βασισμένα στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

• Τravel Management: H εξειδίκευση, η εμπειρία και η υψηλή τεχνογνωσία της Marine Tours ενώνονται με την ισχυρή διεθνή παρουσία και το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο της BCD, με στόχο την παροχή των πλέον προηγμένων υπηρεσιών Τravel Μanagement προς τις εταιρείες και τους ταξιδιώτες, όπως η ενίσχυση του επιχειρησιακού μοντέλου, η μεγιστοποίηση του Duty of Care και η βελτιστοποίηση κόστους ταξιδίων.

Δηλώσεις

Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στα Ποσειδώνια 2022.

Ο CEO της Μarine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου δήλωσε σχετικά: «Η Marine Tours, με 40 χρόνια παράδοση στο Marine & Offshore Travel, έχει την τιμή να αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο Συνεργάτη του No 1 εμπορικού στόλου στον κόσμο –του Eλληνικού. Μέσα από τη συνεργασία με την BCD ERM κάνει πράξη τη στρατηγική της για την ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στη διεθνή αγορά, δημιουργώντας νέα ορόσημα ανάπτυξης.»

O Vice President της BCD ERM, κ. Thorsten Kirkegaard Winther, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το δίκτυο της BCD ERM σε μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες ναυτιλιακές αγορές παγκοσμίως, την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία επέλεξε τη Marine Tours ως συνεργάτη της, καθώς πρόκειται για έναν εξέχοντα και ιδιαίτερα επιτυχημένο ταξιδιωτικό οργανισμό. Προσβλέπουμε σε μια μακρά και παραγωγική συνεργασία.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες