Με το ποσό των 50 εκατ. ευρώ έχει συμβάλει η Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών στη Θεσσαλία από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias, μια πρωτοβουλία που αναδείχτηκε και έλαβε τις ευχαριστίες από πλευράς του επίσημου κράτους μέσω σχετικών δηλώσεων του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σταϊκούρα.

Θεσσαλία: Όλο το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, συμμετείχε στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την παρουσίαση του σχεδίου αποκατάστασης ζημιών, στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Αποκατάσταση – αναβάθμιση σχολικών μονάδων

Το πρώτο έργο που θα χρηματοδοτήσει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, είναι η αποκατάσταση και αναβάθμιση όλων των σχολικών μονάδων που επλήγησαν.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της η πρόεδρος της ΕΕΕ, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Επιδίωξη μας είναι ως ελληνικός εφοπλισμός να συμβάλλουμε, όχι μόνο στην επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά – όπου αυτό είναι δυνατό – να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες. Είμαστε και θα είμαστε κοντά σας.

Η ανταπόκριση μας ήταν άμεση και δυναμική, για ακόμα μια φορά, στο κάλεσμα της πατρίδας μας.

Μέσα σε 10 ημέρες, συγκεντρώσαμε ως Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ, πιστοί στην πάγια δέσμευσή μας «Ναυτιλία & Κοινωνία Πάντα Μαζί».

Μάλιστα, το πρώτο έργο που επιδιώξαμε να χρηματοδοτήσουμε, ήταν η αποκατάσταση των ζημιών σε όλα τα σχολεία που επλήγησαν.

Όμως δε θα μείνουμε μόνο στην επισκευή, αλλά θα προχωρήσουμε και σε ενεργειακή αναβάθμιση, σε ανακατασκευή περιβάλλοντα χώρου, καθώς και σε εκσυγχρονισμό των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, όπου χρειάζεται.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κατασκευές