
Για πρώτη φορά παρουσιάζουν στα Κύθηρα τον φωτογράφο Γιάννη Τζώρτζη, η γκαλερί Follow Your Art σε συνεργασία με την γκαλερί a.antonopoulou.art, στην έκθεση περιβαλλοντικής φωτογραφίας με τίτλο NATURA TRANSITA, ή αλλιώς η ΦΥΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 9 το βράδυ και η έκθεση θα διαρκέσει από τις 24 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.
Η έκθεση του Γιάννη Τζώρτζη πέρα από την ατέρμονη βιωματική περιπλάνησή του στον ωκεανό της ατομικής ευθύνης και της αυθεντικής καλλιτεχνικής έκφρασης, αποτελεί ένα αγωνιώδες κάλεσμα συλλογικής συνειδητοποίησης του πόσο πολύ εξαρτόμαστε (ακόμη) τόσο εμείς, όσο και οι επόμενες γενιές από τις επιλογές μας. Η Φύση ούτως ή άλλως θα συνεχίσει τη μετάβαση και χωρίς εμάς.
Διαβάστε επίσης: The Ellinikon Experience Park: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2022
Ο Γιάννης Τζώρτζης είναι Μέλος της Royal Photographic Society of Great Britain (RPS) και έχει ταξιδέψει στον κόσμο με την οργάνωση Green Project υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, για την αφύπνιση της κοινωνικής συνείδησης μέσω της περιβαλλοντικής φωτογραφίας.
Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Πολιτισμού: Έργα 5,3 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης
Βραβευμένο έργο
Το έργο του έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως “Best Practice in the Annual Report of National Commissions for UNESCO of 2014”, ενώ έχει αποσπάσει το “First Prize in Arts” στο “Public Book Awards 2015”, το “Πρώτο Βραβείο” του “International Photo Competition 2014” του Energy Community της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Βιέννη, Αυστρία, το “Μεγάλο Βραβείο Διεθνούς Συμμετοχής” του “Festival del’ Image Environnementale 2010” στο Παρίσι, Γαλλία καθώς επίσης και το “Third Award for the Clean Development Mechanism” στο “United Nations Framework Convention on Climate Change 2010” στο Κανκούν, Μεξικό. Το 2018, το ντοκιμαντέρ σε παραγωγή της Green Project “SUDAMERICA” διακρίθηκε στο “4ο Αφιέρωμα στο Ελληνικό Ντοκιμαντέρ της Αθήνας”, που συνδιοργανώθηκε από την “Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ” και το “Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης”, ενώ το 2019 κέρδισε το ειδικό βραβείο “El Rey: Espíritude España” στο “Barcelona International Film Festival”.
FOLLOW YOUR ART: Καψάλι, Κύθηρα, τηλ: 6973639044 https://www.facebook.com/FollowYourArtgallery


Latest News

Γιατί ανησυχούν οι CEOs;
Στον ιδανικό τους κόσμο θα αφιέρωναν το 57% του χρόνου εργασίας τους στο να σκέφτονται πώς να ανταποκριθούν στις μελλοντικές απαιτήσεις

Τι προσέχουμε για να μην μας προδώσει η καρδιά μας στο κρύο
Καρδιά: Το πρωταρχικό μέσο προφύλαξης είναι η μείωση της έκθεσης στο ψύχος

‘Εφερε την Εθνική Βιβλιοθήκη από τον 19ο στον 21ο αιώνα
Ο Φίλιππος Τσιμπόγλου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Στον «αέρα» οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού - Ποιοι απειλούν με μποϊκοτάζ
Θύελλα αντιδράσεων από το ενδεχόμενο συμμετοχής ρώσων αθλητών

Θρήνος στον κόσμο της μόδας - «Εφυγε ο Πάκο Ραμπάν»
Εγινε διάσημος για τα παγκοσμίου φήμης αρώματά του και τις «θηλυκές» δημιουργίες του

Σε ποια σημεία της πόλης βρίσκουν οι άνθρωποι την ευτυχία
Μια ανάλυση των tweets μέσω γεωγραφικής ετικέτας αποκαλύπτει μια σειρά συναισθημάτων, ανάλογα με το πού βρίσκεστε σε μια πόλη

Η σημασία του προληπτικού ελέγχου για καλύτερη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα
Σωτήρια αποδεικνύεται η εξέταση με αξονική τομογραφία χαμηλής ακτινοβολίας για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα σε πρώιμο στάδιο

Το «μυθικό» ποσό που θα πάρει η Ρίβερ από τον Έντσο – Περισσότερα και από την ακριβότερη πώληση της
Περισσότερα και από την πώληση του Σαβιόλα στην Μπαρτσελόνα θα πάρει η Ρίβερ Πλέιτ από την πώληση του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι.

Ξεχάστε το IQ και το EQ- Το XQ είναι το μέτρο για την επιτυχία
Τι δείχνουν νέες έρευνες

7+1 μυστικά πλούτου από έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο
Σχεδιάζοντας τον δρόμο προς την επιτυχία