Σε επέκταση του δικτύου της προχωρά η Levi’s® σε συνεργασία με τον Όμιλο Φάις, ανοίγοντας δύο νέα καταστήματα σε κομβικά και πολυτελή εμπορικά σημεία της Αθήνας με υψηλή επισκεψιμότητα.

Το πρώτο κατάστημα, το οποίο φιλοξενείται σε ένα χώρο 350 τ.μ. δύο επιπέδων , άνοιξε στις 15 Απριλίου στη περιοχή της Κηφισιάς/Νέας Ερυθραίας ενώ το δεύτερο – 270 τ.μ. σε δύο επίπεδα – αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το Μάιο στη Γλυφάδα.

Λιανεμπόριο: Διάσημα brands αλλάζουν χέρια – Nike, L’οreal και Levi’s αποκτούν «δεύτερη» ευκαιρία

Η Diana Dimitian, SVP Managing Director South Europe, North Africa Levi Strauss & Co μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αυτό σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για τη Levi’s® στην Ελλάδα και είμαστε υπερήφανοι που το ανοίγουμε μαζί με τον συνεργάτη μας, Όμιλο Φάις. Τα νέα κεντρικά καταστήματα Levi’s® στη Κηφισιά και τη Γλυφάδα θα αποτελέσουν σημαντικές προσθήκες στα υπάρχοντα κανάλια μας και ένα κρίσιμο βήμα για την προώθηση της στρατηγικής μας που απευθύνεται απευθείας στον καταναλωτή στην αγορά».

Η Levi’s® είναι ήδη ενεργή στην Ελλάδα με outlet καταστήματα και πολλαπλά σημεία πώλησης που λειτουργούν από πολυεθνικούς συνεργάτες χονδρικής πώλησης.

Τα δύο νέα καταστήματα θα επεκτείνουν και θα συμπληρώσουν τα υπάρχοντα κανάλια διανομής της Levi’s®, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές στους εγχώριους καταναλωτές. Τα καταστήματα υποβλήθηκαν σε πλήρη ανακαίνιση, σύμφωνα με την εμπειρία λιανικής Levi’s® Indigo. Το “Indigo” είναι το πιο πρόσφατο design concept των καταστημάτων της Levi’s®, ενισχύοντας την βέλτιστη έκφραση του brand.

Η διαχείριση από τον όμιλο Φάις

Η διαχείριση των δύο καταστημάτων θα γίνεται από τον Όμιλο Φάις. Η εκτεταμένη γνώση της ελληνικής αγοράς και η πολυετής εμπειρία του Ομίλου στη λιανική λειτουργία για λογαριασμό κορυφαίων διεθνών εμπορικών σημάτων, αποτελούν στοιχεία νευραλγικής σημασίας για την εμπορική επιτυχία των νέων καταστημάτων. Η στρατηγική συνεργασία της Levi’s® με τον Όμιλο Φάις θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη δεδομένης της εμπειρίας του brand στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με αξιόπιστους συνεργάτες, προκειμένου να προσφέρουν μια συνεπή και υψηλής ποιότητας εμπειρία στους καταναλωτές σε όλο το στόλο των καταστημάτων DTC της Νότιας Ευρώπης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις