Αποχωρεί εντός του καλοκαιριού από τη θέση του CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, αναλαμβάνοντας General Manager, Financial Services στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Microsoft: Η ΕΕ ενέκρινε την εξαγορά της Activision Blizzard

Πρόκειται, κατά τη Microsoft, για «μέρος του σχεδίου επαγγελματικής εξέλιξης του Θεοδόση Μιχαλόπουλου», καθώς η Μεγάλη Βρετανία αποτελεί έναν «από τους κορυφαίους χρηματοοικονομικούς κόμβους στον κόσμο».

Οι επόμενοι τρεις μήνες, όπως σημειώνει η εταιρεία, θα είναι μεταβατικοί για τη διοίκηση της Microsoft στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει τον σχεδιασμό για τις επενδύσεις τους τεχνολογικού κολοσσού στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn, ο κ. Μιχαλόπουλος αναφέρει:

«Τα νέα ξεκινήματα είναι η καλύτερη στιγμή για να σκεφτούμε από πού ήρθαμε και προς τα πού κινούμαστε· κατά την Ιθάκη του Καβάφη, η εστίαση μπορεί να είναι στον προορισμό, αλλά πρέπει να διασφαλίσουμε ότι απολαμβάνουμε το ταξίδι!

Και τι ταξίδι ήταν η ηγεσία της Microsoft Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας τα τελευταία χρόνια: Λίγο αφότου ανέλαβα αυτή τη θέση πριν από τέσσερα χρόνια, ξέσπασε μια πανδημία, αλλά η τεχνολογία μας ήταν εκεί για να στηρίξει τη ζωή των ανθρώπων, για να μας βοηθήσει όλους να συνεχίσουμε. Εν μέσω όλης αυτής της αβεβαιότητας, κάναμε ό,τι καλύτερο, ώστε να μην χάσουμε τίποτα· από τη διασφάλιση της δημιουργίας ενός data center μεγάλης κλίμακας στην Ελλάδα, του πρώτου για τη χώρα, και ενός καταλύτη για την οικονομία της· στην πρωτοβουλία μας skilling for employability μέσω του #GRforGrowth που μετρά ήδη πάνω από 40.000 εκπαιδεύσεις για την ψηφιακή αποκατάσταση της Αρχαίας Ολυμπίας για την επίτευξη ισχυρής επιχειρηματικής ανάπτυξης με μια τόσο αφοσιωμένη και ταλαντούχα ομάδα – δύο φορές στους τρεις κορυφαίους και πρωταθλητής επιδόσεων ως υποτομέας από το 2020! Είμαι ευγνώμων πάνω από όλα για όλους στην πορεία, τους ηγέτες μου, τους συνομηλίκους μου, τον LT μου, όλη την ομάδα! Σας ευχαριστώ που με εμπιστεύεστε και που εργάζεστε με πάθος κάθε μέρα για να προσθέτετε αξία σε αυτό που κάνουμε.

Η δέσμευση της Microsoft σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, έχοντας αναγνωρίσει από νωρίς τη δυναμική τους, ήταν εκπληκτική και θα συνεχιστεί. Είχα την τύχη να είμαι μέρος του, θα είμαι έτοιμος να προχωρήσω μπροστά και ανυπομονώ να καλωσορίσω σύντομα τον επόμενο ηγέτη που θα συνεργαστεί με την ομάδα για να ξεκινήσει το πρώτο datacenter σε αυτή την περιοχή μεταξύ όλων των άλλων προτεραιοτήτων.

Τώρα, ήρθε η ώρα για τον επόμενο σταθμό του ταξιδιού που με πάει πίσω στο Λονδίνο (Microsoft UK είμαι καθ’ οδόν 😉) μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες! Αυτή τη φορά ως Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών για έναν από τους κορυφαίους χρηματοοικονομικούς κόμβους στον κόσμο, σε μια εποχή κατά την οποία η τεχνητή νοημοσύνη πρόκειται να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, σκεφτόμαστε και αναπτύσσουμε. Ανυπομονώ να συνεργαστώ δίπλα-δίπλα με την πολύ ταλαντούχα ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και να συνεχίσω να δημιουργώ αντίκτυπο.

Σε νέα ξεκινήματα!»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις