Ένα νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Βαλτιμόρη. Σύμφωνα με το FOX News, πάνω από 100 άτομα είχαν συγκεντρωθεί για τον εορτασμό της Brooklyn Day, η οποία αποτελεί τοπική εορτή.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12:30 π.μ. της Κυριακής, όταν οι αρχές έλαβαν μια αναφορά για πυροβολισμούς στο 800 block of Gretna Ct. στο Μπρούκλιν της Βαλτιμόρης, όπου έγινε η γιορτή. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο Fox 45 News ότι άκουσαν 20 με 30 πυροβολισμούς.

Άγνωστη η κατάσταση των τραυματιών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 29 τραυματίστηκαν. Η κατάσταση των τραυματιών είναι προς το παρόν άγνωστη, καθώς πολλοί από αυτούς μεταφέρθηκαν μόνοι τους σε κοντινά νοσοκομεία.

Το Αστυνομικό Τμήμα της Βαλτιμόρης (BPD) επιβεβαίωσε το περιστατικό, δηλώνοντας: «Το BPD βρίσκεται στον τόπο του συμβάντος με μαζικούς πυροβολισμούς στο τετράγωνο 800 του Gretna Court στη νότια περιφέρειά μας», αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Μάρτυρες, όπως αφηγήθηκε η δημοσιογράφος Rebecca Pryor, περιέγραψαν ότι η περιοχή φιλοξενούσε εκατοντάδες ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί για μια ετήσια εκδήλωση γνωστή ως «Brooklyn Day». Ένας μάρτυρας ανέφερε ότι άκουσε έως και 30 πυροβολισμούς, δηλώνοντας: «Συνέχισαν να ακούγονται».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ισραήλ: Ο στρατός ελέγχει το πέρασμα της Ράφα – Στον «αέρα» η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Επικαιρότητα |

To Ισραήλ ελέγχει το πέρασμα της Ράφα – Στον «αέρα» η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) υποστηρίζουν ότι έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους το πέρασμα της Ράφα στην πλευρά της Γάζας καθώς όπως ισχυρίζονται «χρησιμοποιούνταν για τρομοκρατικούς σκοπούς».

Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών
Επικαιρότητα |

Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών

Οι Παλαιστίνιοι είναι επί του παρόντος κράτος παρατηρητής και όχι μέλος, μια de facto αναγνώριση της κρατικής υπόστασης που τους παραχωρήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 2012