Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της SKY express αναλαμβάνει από 09/10/2023, ο κ. Κωνσταντίνος Ηλιάκης για το σύνολο της λειτουργίας της εταιρείας, με στόχο να υλοποιήσει τον νέο κύκλο ανάπτυξής της και το δυναμικό επενδυτικό της πρόγραμμα.

Ο κ. Ηλιάκης ανήκει ήδη στο δυναμικό της SKY express και έχει συμβάλλει καθοριστικά από τη μέχρι πρότινος θέση του Chief Operating Officer στην ανάπτυξη καινοτόμων στρατηγικών, στην τυποποίηση και βελτιστοποίηση διαδικασιών και πρακτικών του επιχειρησιακού τομέα της εταιρείας και έχει συνδράμει στην επιτάχυνση των λειτουργικών της επιδόσεων.

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας και κατά τη διάρκεια της πορείας του κατείχε θέσεις αυξημένης ευθύνης ως κυβερνήτης, εκπαιδευτής, training manager, SVP Flight Operations, A/Chief Flight Operations Officer και Ac-countable Manager σε μία σειρά διεθνών αεροπορικών εταιρειών.

SKY express: Απευθείας πτήσεις της προς τρεις νέους προορισμούς

Ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας παραμένει στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της SKY express συνεχίζοντας να συνεισφέρει τα μέγιστα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας και τη διατήρηση της αξιοπιστίας, της ποιότητας και των άριστων υπηρεσιών που τη συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η SKY express συνεχίζει σταθερά την επιτυχημένη πορεία της με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση όλης της εξαιρετικής διοικητικής ομάδας της.

Σχετικά με τη SKY express

H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERA, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία. Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί 15 διεθνείς προορισμούς. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως Air France, KLM, Qatar Airways, easy jet, Delta, Emirates, American Airlines, Air Transat, Condor κ.α.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις