Το Alpha ETF FTSE Large Cap, to πρώτο διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο στην Ελλάδα συμπληρώνει 15 χρόνια και η η Alpha Asset Management ΑΕΔΑΚ πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επενδυτές και οικονομικοί αναλυτές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της Alpha Asset Management ΑΕΔΑΚ για το ETF FTSE Athex Large Cap και τα πλεονεκτήματά του, τα οποία το καθιστούν ιδεατό επενδυτικό όχημα, δεδομένων των θετικών προοπτικών που παρουσιάζει η ελληνική οικονομία.

Αγορές: Πού προβλέπεται να τοποθετήσουν οι επενδυτές 1,5 τρισ. δολ. έως το τέλος του έτους

Το Alpha ETF FTSE Large Cap αποτελεί ένα αμοιβαίο κεφάλαιο, το οποίο διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο. Σκοπός του είναι η αναπαραγωγή της απόδοσης του δείκτη FTSE Athex Large Cap, ακολουθώντας πλήρως και πανομοιοτύπως τη σύνθεσή του.

«Σε αυτό το ευνοϊκό περιβάλλον, τo ETF FTSE Athex Large Cap που εισήγαγε πριν 15 χρόνια η Alpha Asset Management ΑΕΔΑΚ, προσφέρει διαφοροποιημένη έκθεση στην ελληνική μετοχική αγορά με απλό, ευέλικτο και αποτελεσματικό τρόπο, υπογράμμισε ο CEO της Alpha Asset Management ΑΕΔΑΚ, Παναγιώτης Αντωνόπουλος . Παράλληλα, όπως είπε, «αποτελεί ιδανική επιλογή για τους επενδυτές της εγχώριας μετοχικής αγοράς, προσφέροντας ανταγωνιστική τιμολόγηση και αποδεδειγμένο υψηλό ιστορικό απόδοσης».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών