Μετά τις τελευταίες εκδηλώσεις στη Δύση υπέρ των Παλαιστινίων, πολλά παράδοξα των δυτικών κοινωνιών και της κουλτούρας της ανοχής έρχονται στο προσκήνιο. Αυτό που βγάζει μάτι είναι μια διαδήλωση στη Δύση όπου ξεκάθαρα κινητοποιήθηκαν ομοφυλόφιλοι στηρίζοντας τη Χαμάς και τους Παλαιστινίους στη σύγκρουση με το Ισραήλ. «Queers for Palestine» υπήρξε το σύνθημα που κυριάρχησε στη σχετική διαδήλωση και υποδηλώνει άγνοια της πραγματικότητας, άρνηση των γεγονότων ή ηθελημένη βλακεία από μέρους των συμμετεχόντων.

Η επόμενη διαδήλωση που θα πρέπει να περιμένουμε, με βάση το ίδιο σκεπτικό, θα είναι κοτόπουλων με σύνθημα «κοτόπουλα υπέρ του Kentucky Fried Chicken (KFC)»!

Kι όλα αυτά γιατί; Απλούστατα επειδή το μόνο μέρος στη Μέση Ανατολή που οι ομοφυλόφιλοι είναι ασφαλείς είναι το Ισραήλ! Και μάλιστα εκεί που έγινε η σφαγή από τη Χαμάς υπήρχε εκδήλωση για το γνωστό, και απαγορευμένο σε πολλές αντιδυτικές χώρες (λ.χ. Ρωσία, Κίνα), Pride Parade. Αγνοώντας ή ξεπερνώντας όλα αυτά οι διοργανωτές, αλλά και οι συμμετέχοντες σε τέτοιες εκδηλώσεις, τυφλωμένοι από το αδικαιολόγητο μίσος τους για τη Δύση – που τους έχει αναγνωρίσει λογής δικαιώματα –, επιλέγουν να προσεγγίζουν τους διώκτες και εν ψυχρώ εκτελεστές τους.

Η ομοφυλοφιλία θεωρείται όχι μόνο ηθικά αποτρόπαια διαστροφή από τον ισλαμικό νόμο (Σαρία) αλλά και σοβαρό έγκλημα που θα πρέπει να τιμωρείται αυστηρά και παραδειγματικά. Οι τέσσερις σχολές (schools of jurispundence) νομικής ανάλυσης του σουνιτικού αλλά και του σιιτικού Ισλάμ βλέπουν με το ίδιο καταδικαστικό πνεύμα την ομοφυλοφιλία και διαφέρουν μόνο για το είδος και τη βαρύτητα της τιμωρίας που θα πρέπει να επιβάλλεται. Σε καμία περίπτωση, και πουθενά, δεν προβλέπεται ανοχή ή αδιαφορία για οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά. Είναι αδύνατο να κατανοήσει κάποιος πώς είναι δυνατόν αφοσιωμένοι μουσουλμάνοι να ζήσουν και να συνυπάρξουν με γκέι άτομα, αν λάβει υπ’ όψιν του τις ακραίες ομοφοβικές αντιλήψεις που ξεκάθαρα εκφράζει το Κοράνι.

Ενδεικτικές είναι κάποιες αναφορές του ιερού βιβλίου που παρατίθενται παρακάτω:

«Αν δύο άνδρες ανάμεσά σας είναι ένοχοι λαγνείας, τιμωρήστε αμφότερους. Αν μετανοήσουν και επανορθώσουν, αφήστε τους ήσυχους, διότι ο Αλλάχ συγχωρεί τις αμαρτίες των μετανοούντων, είναι φιλεύσπλαχνος» (Κοράνι 4:16)

Σε τέσσερις τουλάχιστον περιπτώσεις το Κοράνι αναφέρεται στην ιστορία του Λοτ και σε καθεμία η αμαρτία των κατοίκων της πόλης του Λοτ είναι η ομοφυλοφιλία, για την οποία ο Αλλάχ τούς τιμωρεί ρίχνοντας φωτιά και βράχια εναντίον τους, καταστρέφοντάς την.

Και στις ιερές διδασκαλίες (Χαντίντ) αναφέρεται: «Ο Προφήτης (να βρίσκεται εν ειρήνη) είπε: Αν βρεθεί κάποιος να κάνει όπως ο λαός του Λοτ, σκότωσε αυτόν που το κάνει, αλλά κι εκείνον πάνω στον οποίο γίνεται» (Σύμφωνα με τον Αμπντάλα ιμπν Αμπάς) – (Αμπού Νταβούντ 38:4447)

Και πάλι από τον ίδιο: «Αν κάποιος ανύπαντρος συλληφθεί να κάνει σοδομισμό, θα λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου (Αμπού Νταβούντ 38:4448)

Κι αυτά είναι απλά ενδεικτικά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Experts
Ο «αλγόριθμος του Αιγαίου»: Πώς μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ελληνική οικονομία;
Experts |

Πώς μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να τονώσει την ελληνική οικονομία;

Οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την ικανότητα της τεχνητής νοημοσύνης να αυτοματοποιεί επαναλαμβανόμενες διεργασίες, να εξορθολογίζει κρίσιμες λειτουργίες και να βελτιώνει τη λήψη αποφάσεων