Την καθιερωμένη, πλέον, επίσκεψη στην αγορά της Αθήνας με την ευκαιρία της έναρξης των χειμερινών εκπτώσεων έκανε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους σε καταστήματα λιανικής μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, διαπίστωσαν εκ του σύνεγγυς τον επαγγελματισμό των επιχειρηματιών, την πλήρη συμμόρφωση με το νέο Νόμο Περί Μείωσης Τιμών και την πληθώρα εμπορευμάτων σε εξαιρετικές τιμές, οι οποίες είναι προσιτές για κάθε καταναλωτή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Καφούνης: Εύρυθμη λειτουργία της αγοράς

Μετά το πέρας της επίσκεψης στην αγορά, ο Πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που μαζί με τον κ. Υπουργό επισκεφθήκαμε τα καταστήματα του κέντρου και διαπιστώσαμε την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την επάρκεια των προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές και επιβεβαιώσαμε ιδίοις όμμασι τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια τόσο των επιχειρηματιών, όσο και των εργαζομένων. Ευελπιστούμε ότι τα αποτελέσματα των χειμερινών εκπτώσεων, τα οποία θα αποτυπωθούν όπως πάντα στην μεγάλη έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, θα είναι ανάλογα των προσδοκιών του εμπορικού κόσμου, συνεχίζοντας την ανοδική τάση που επέδειξαν κατά
την εορταστική περίοδο».

Σκρέκας: Οι εκπτώσεις βοηθούν τους καταναλωτές

Από την πλευρά του ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι «oι εκπτώσεις βοηθούν τους καταναλωτές να προμηθευτούν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Η κίνηση είναι αυξημένη στην Ερμού, αλλά και σε άλλες αγορές. Η προηγούμενη περίοδος των γιορτών πήγε πολύ καλά σε ό,τι αφορά τα εμπορικά καταστήματα. Είχαμε μια αυξημένη κίνηση και έναν αυξημένο τζίρο σε όγκους και σε αξία, που σημαίνει ότι οι καταναλωτές αξιοποιούν τις περιόδους των εκπτώσεων για να μπορέσουν να προμηθευτούν τα προϊόντα τα οποία θέλουν σε χαμηλότερες τιμές».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις