Δύο Ρώσοι πολίτες ήταν επιβάτες της ναυλωμένης πτήσης με προορισμό τη Μόσχα που εξαφανίστηκε ενώ πετούσε πάνω από το Αφγανιστάν, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας TASS, επικαλούμενο πηγή “στις υπηρεσίες επιχειρήσεων”.

Σε κατάλογο με τα ονόματα όλων των επιβαινόντων στο αεροσκάφος που δημοσιοποιήθηκε από το ειδησεογραφικό μέσο ενημέρωσης SHOT φαίνεται επίσης πως το πλήρωμα ήταν επίσης Ρώσοι υπήκοοι.

Η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας ανέφερε σήμερα πως ένα καταχωρημένο στη Ρωσία αεροσκάφος στο οποίο φέρεται να επέβαιναν έξι άνθρωποι εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από το Αφγανιστάν στη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας, αφού η τοπική αφγανική αστυνομία δήλωσε ότι είχε λάβει αναφορές για συντριβή ενός αεροσκάφους.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε πως το αεροπλάνο πραγματοποιούσε πτήση ιατρικής απομάκρυνσης από την Ταϊλάνδη προς τη Μόσχα.

Ρώσοι ερευνητές δήλωσαν πως ξεκίνησαν ποινική έρευνα προκειμένου να προσδιοριστεί αν υπήρξε οποιαδήποτε παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα