Το Ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών της πραγματοποίησε η Υδρόγειος Ασφαλιστική στις 29 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στην Αθήνα. Πάνω από 300 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από τη Νότια Ελλάδα, την Αττική και τα νησιά έδωσαν το παρόν για να γιορτάσουν τις επιτυχίες της χρονιάς, να συζητήσουν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις του μέλλοντος και να επιβεβαιώσουν τη δέσμευση της εταιρείας στην αριστεία.
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ο Γεώργιος Γάκας ανέλαβε συνδιευθύνων σύμβουλος
«Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία, έχοντας ως οδηγό τις αξίες που μας ενώνουν για πάνω από πέντε δεκαετίες», τόνισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κύριος Αναστάσιος Κασκαρέλης, υπογραμμίζοντας τη σημασία της εμπιστοσύνης που έχει οικοδομηθεί ανάμεσα στην εταιρεία και το δίκτυο συνεργατών της. «Εσείς, είστε η δύναμη πίσω από κάθε μας επιτυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο των συνεργατών στη διαρκή ανάπτυξη και εδραίωση της εταιρείας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα ισχυρά θεμέλια, τη φερεγγυότητα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στοιχεία που καθιστούν την Υδρόγειο Ασφαλιστική μία από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες επισημαίνοντας: «Με την υποστήριξη του Ομίλου Reale, ισχυροποιούμε τη θέση μας στην αγορά, παραμένοντας σταθερά προσηλωμένοι στη δική σας επιτυχία, αλλά και στις αξίες που διασφαλίζουν την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων μας».
Το στρατηγικό όραμα της εταιρείας και τα ισχυρά οικονομικά της αποτελέσματα, παρουσίασε, μεταξύ άλλων, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κύριος Παύλος Κασκαρέλης.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα στοιχεία του ενεαμήνου του 2024, διάστημα κατά το οποίο τα κέρδη προ φόρων της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 7,3 εκατ. ευρώ οδηγώντας τα Ίδια Κεφάλαια στα 104,2 εκατ. ευρώ. Επιπλέον ο Δείκτης Φερεγγυότητας SCR συνέχισε να αυξάνεται φτάνοντας στο 220%.
Ο κύριος Παύλος Κασκαρέλης εστίασε επίσης στις πρόσφατες εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της προστασίας των πολιτών από φυσικές καταστροφές, τονίζοντας τη σημασία της αύξησης της ασφαλιστικής διείσδυσης στην Ελλάδα, όπου μόλις το 18% των κατοικιών και το 40% των επιχειρήσεων είναι ασφαλισμένα.
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Σε αναπτυξιακή πορεία και το 2024
Αναφέρθηκε τέλος στα επόμενα βήματα της εταιρείας ως μέλους πλέον του Ομίλου Reale, υπογραμμίζοντας την τεχνογνωσία και τις προοπτικές που ανοίγονται. «Η Υδρόγειος Ασφαλιστική συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία και το 2024», δήλωσε. «Σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η χρονιά αναμένεται να κλείσει με αύξηση 4% στον κύκλο εργασιών. Η στρατηγική μας επιλογή των τελευταίων ετών για βελτίωση της σύνθεσης του χαρτοφυλακίου αποδίδει και ενισχύει τα παραγωγικά μας αποτελέσματα, με την ανάπτυξη στους κλάδους εκτός οχημάτων να φτάνει το 12%».
Ιδιαίτερη στιγμή του συνεδρίου αποτέλεσε η αναφορά στην πρωτοβουλία Impact Innovators Board του Ομίλου Reale, η οποία ενθαρρύνει τους εργαζομένους να προτείνουν καινοτόμες ιδέες για τη βιωσιμότητα. Δύο στελέχη της Υδρογείου Ασφαλιστικής έλαβαν τιμητική βράβευση καθώς διακρίθηκαν ανάμεσα στους καλύτερους συμμετέχοντες. Μία εκ των προτάσεων αναδείχθηκε μάλιστα ως η καλύτερη της πρωτοβουλίας, και πρόκειται να παρουσιασθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου.
Latest News
Κώδωνας κινδύνου από ΣΕΒ για τις τιμές ενέργειας – «Δεν υπάρχει συνομιλητής στην Ευρώπη», απαντά ο Σκυλακάκης
«Δεν λειτουργεί η ενιαία ευρωπαϊκή αγορά ενέργειας» τόνισαν οι βιομήχανοι στον Σκυλακάκη – Την απουσία πολιτικής στις Βρυξέλλες επισήμανε ο υπουργός στο ΓΣ του ΣΕΒ
Άνοδος 11,1% στην παραγωγή ασφαλίσεων το δεκάμηνο του 2024 [πίνακες]
Οι ασφαλίσεις ζωής αυξήθηκαν 12,2% και οι ασφαλίσεις κατά ζημιών 8,7% - Τι δείχνει η μηνιαία έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος
Οι αλλαγές που φέρνει στην εταιρική διακυβέρνηση η εκλογή Τραμπ - Τι εκτιμούν Θεοδωρικάκος, Λαζαράκου και Αικατερινάρη
Η εταιρική διακυβέρνηση και η σημασία τους για της ελληνικές επιχειρήσεις, στο προσκήνιο του συνεδρίου του ΣΕΒ και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Τράπεζα Πειραιώς: Ορισμός νέου Chief Audit Executive & νέου Group Compliance Office
Τι αναφέρει ανακοίνωση της τράπεζας Πειραιώς
ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Αυξήθηκε σε 88,42% το ποσοστό της Masdar
Στις 23 Ιανουαρίου η Masdar απέκτησε συνολικά 74.904 μετοχές της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
Στα σκαριά μεγάλο τραπεζικό deal - Η Monte Paschi προσεγγίζει την Mediobanca
H μετοχή της Monte Paschi έχει υπερδιπλασιαστεί τους τελευταίους 12 μήνες και η κεφαλαιοποίηση της έχει ανέλθει στα 8,8 δισ. ευρώ
Άλμα κερδών για την Bic Bιολέξ που «ξυρίζει» 5 ηπείρους με ελληνικό προϊόν
Άλμα κερδών 322% για τη Bic Bιολέξ - Επενδύσεις 74 εκατ. την τριετία 2022-2024 - Από τις λεπίδες ΑΣΤΟΡ στις παγκόσμιες πατέντες
Μ. Καραμολέγκος στον ΟΤ: «Η τροφοδοσία μετά την πυρκαγιά έχει… ρολάρει»
Ο ιδιοκτήτης της αρτοβιομηχανίας «Καραμολέγκος», Μανώλης Καραμολέγκος μιλάει για τη ζημιά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί – Περιμένει το πόρισμα της Πυροσβεστικής
Έρχεται μπαράζ προσφορών για στεγαστικά δάνεια - Καταλύτης το «Σπίτι Μου 2»
Ευκαιρία θεωρούν οι τράπεζες την ισχυρή ζήτηση για το πρόγραμμα «Σπίτι Μου 2» - Πόσα στεγαστικά δάνεια θα δώσουν φέτος
Ανθεκτική το 2024, εντός κι εκτός Ελλάδας η Adidas - Η απειλή με τους δασμούς του Τραμπ
Διψήφιο το άλμα εσόδων για την Adidas - Πώς η δαμόκλειος σπάθη των δασμών του Αμερικανού προέδρου «χαλάει» την εικόνα