Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο Γουέμπλεϊ μιάμιση ώρα περίπου πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του EURO, καθώς δεκάδες οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στις εξέδρες του γηπέδου χωρίς να έχουν εισιτήρια.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως οι σεκιούριτι δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τους οπαδούς που δεν είχαν εισιτήρια στην κατοχή τους και όσοι επιχείρησαν το «ντου» θέλησαν να περάσουν στις εξέδρες του γηπέδου.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν άμεση και σύμφωνα με τα πόσα μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης υπήρξαν συλλήψεις. Η επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη καθώς οι αρχές επισήμαναν ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια ώστε ν’ απομακρυνθούν από τις εξέδρες όσοι μπήκαν με «ντου», χωρίς να έχουν εισιτήρια στην κατοχή τους.

Τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης δίνουν μεγάλη έμφαση στα όσα έγιναν πριν από μισή περίπου ώρα στο Γουέμπλεϊ, εστιάζοντας και στους κανόνες ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού.

Θυμίζουμε ότι μεγάλη ένταση επικράτησε νωρίς το απόγευμα σε κεντρική πλατεία του Λονδίνου αλλά με την επέμβαση της αστυνομίας τα… πνεύματα ηρέμησαν.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Οι εξαγγελίες για αμυντική βιομηχανία, ο ρόλος των ΕΑΣ και η Τουρκία
Επικαιρότητα |

Οι εξαγγελίες για αμυντική βιομηχανία, ο ρόλος των ΕΑΣ και η Τουρκία

Με φόντο των πόλεμο στην Ουκρανία και την αλματώδη αύξηση στη ζήτηση πυρομαχικών που έχουν τις δυνατότητες να παράξουν τα ΕΑΣ, το θέμα του μέλλοντος της εταιρείας μπαίνει πιο εμφατικά