Με σημαντικά κέρδη κινείται το bitcoin σήμερα, σε μια προσπάθεια να διαχωρίσει την πορεία του από την αβεβαιότητα στις διεθνείς αγορές.

Ειδικότερα, το bitcoin αυξάνεται κατά 8,37% στα 47.422,77 δολάρια, με το Ether, το κρυπτονόμισμα που συνδέεται με το δίκτυο blockchain ethereum, ενισχύεται κατά 7,36% στα 3.233,70 δολάρια.

Ο δρόμος προς την κανονικότητα

“Το bitcoin είναι από τις πιο πολωτικές επενδύσεις στην ιστορία. Ρωτήστε έναν σκεπτικιστή και θα σας πουν ότι είναι μια φούσκα που πρόκειται να σκάσει. Ρωτήστε έναν πιστό και θα σας πει ότι είναι μια φούσκα που θα συνεχίσει να επεκτείνεται για πάντα”.

Αυτό ανέφερε στο CNN ο Mike Novogratz, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του crypto fund Galaxy Digital και ένας από τους μεγαλύτερους πιστούς στον κόσμο όσον αφορά τις δυνατότητες κρυπτονομισμάτων. Σε εκδήλωση του CNN Business Foreseable Future, ο Novogratz ενθάρρυνε τους επενδυτές να δουν πέρα από τις συχνά τεράστιες καθημερινές μεταβολές που κάνει το bitcoin και να δουν τη μεγάλη εικόνα.

Άνοδος 300% τους τελευταίους 12 μήνες

Μεγάλο μέρος της εστίασης στην τρέλα του bitcoin αφορά την υποκείμενη τεχνολογία, επισήμανε ο Novogratz – αλλά πιστεύει ότι ο χώρος κρυπτογράφησης αντιπροσωπεύει μια νέα ταυτότητα επενδυτή πέρα από την απλή αναζήτηση απόδοσης.

Το στοίχημα στο bitcoin αφορά την πίστη σε μια θεμελιώδη αλλαγή στον τρόπο που λειτουργούν τα κεφάλαια σήμερα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News