Ο Ίλον Μασκ δεν είναι απλώς ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά πλέον η περιουσία του ανέρχεται όσο οι περιουσίες του Μπιλ Γκέιτς και του Γουόρεν Μπάφετ μαζί.

Η καθαρή περιουσία του 50χρονου είναι 230 δισεκατομμύρια δολάρια από το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index . Ο Γκέιτς βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 130 δισεκατομμύρια δολάρια και ο Μπάφετ είναι το Νο 10 με 102 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τόσο ο Γκέιτς όσο και ο Μπάφετ είχαν στο παρελθόν τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο.

Ο Μασκ πέρασε για πρώτη φορά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Amazon Τζεφ Μπέζος κι έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο τον Ιανουάριο με καθαρή περιουσία 185 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Μπέζος είχε τον τίτλο από το 2017.

Φέτος ο Μασκ έχει προσθέσει περισσότερα από 60 δισεκατομμύρια δολάρια στην περιουσία του χάρη στις ισχυρές αποδόσεις των μετοχών της Tesla καθώς και την πρόσφατη πώληση μετοχών στο SpaceX που αποτίμησε την εταιρεία στα 100 δισεκατομμύρια δολάρια . Η συμφωνία με το SpaceX πρόσθεσε 11 δισεκατομμύρια δολάρια στην καθαρή περιουσία του Μασκ, σύμφωνα με το Bloomberg .

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή