Τις βάσεις για την τέταρτη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση προσπαθεί να θέσει ο Dow Jones, εμφανίζοντας όμως έντονη μεταβλητότητα, ακολουθώντας για ακόμη μία ημέρα τα θετικά αποτελέσματα που ανακοινώνουν οι εισηγμένες.

Ειδικότερα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημειώνει απώλειες 0,13% στις 35.710 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει απώλειες 0,08% στις 4.571 μονάδες και ο Nasdaq Composite ενισχύεται κατά 0,25% στις 15.274 μονάδες.

Επίσης, σημαντική ώθηση στον Nasdaq δίνει το +2,6% της Microsoft, μετά τα καλύτερα του αναμενομένου αποτελέσματα που ανακοίνωσε, όπως και για τον ίδιο λόγο κινούνται θετικά οι General Motors και η Boeing. Στον αντίποδα, η Robinhood χάνει 11%, καθώς τα έσοδα του τρίτου τριμήνου απογοήτευσαν την αγορά, όπως άλλωστε και η Texas Instruments σημειώνει απώλειες 4%.

Στα μάκρο της ημέρας, το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ διευρύνθηκε κατά 9,2% και ανήλθε στα 96,3 δισ. δολάρια τον Σεπτέμβριο, καθώς οι εξαγωγές υποχώρησαν κατά 4,7%, ενώ οι εισαγωγές αυξήθηκαν ελαφρώς, κατά 0,5%. Επίσης, τον Σεπτέμβριο οι συνολικές παραγγελίες για διαρκή αγαθά κατά 0,4%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street