Mε απόφαση του  Υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα ορίστηκαν με εξαετή θητεία τα νέα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη για την Αρχή Προστασίας Δεδομένων, η οποία ιδιαίτερα μέσα στις συνθήκες της πανδημίας έχει να χειριστεί πολλές και σοβαρές υποθέσεις.

Συγκεκριμένα ορίστηκαν οι:

  • Χρήστος  Καλλονιάτης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Κόντη, Διδάκτορα Πολιτικής Δικονομίας στη Νομική Σχολή Αθηνών.
  • Αικατερίνη Ηλιάδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Νικόλαο Φαλδάμη, Πρόεδρο του Ελληνικού Δικτύου Επαγγελματιών Πληροφορικής και εκπρόσωπο για την Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Επαγγελματιών Πληροφορικής.
  • Γρηγόριος Τσόλιας, Δικηγόρος, Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ποινικό Δίκαιο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια αυτού τη Μαρία Ψάλλα, Νομικό.
  • Χρήστος Παπαθεοδώρου, Καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών ως αναπληρωματικό μέλος.
  • Δημοσθένης Βουγιούκας, Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, ως αναπληρωματικό μέλος.
  • Νικόλαος Λίβος, Επίκουρος Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών, ως αναπληρωματικό μέλος.
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα