Μικτά πρόσημα παρουσίασαν την Τετάρτη οι ασιατικές αγορές με τις ιαπωνικές μετοχές να παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες απώλειες.

Ο Nikkei 225 στην Ιαπωνία υποχώρησε 1,58% ενώ ο ευρύτερος δείκτης Topix υποχώρησε 1,32%. Ο Kospi της Νότιας Κορέας υποχώρησε 0,10%.

Ο S&P/ASX 200 της Αυστραλίας παρέμεινε ουσιαστικά αμετάβλητος στις 7.399,40 μονάδες.

Η Κεντρική Τράπεζα της Νέας Ζηλανδίας αύξησε τα επιτόκια για δεύτερο συνεχόμενο μήνα σήμερα, για να ελέγξει την άνοδο των τιμών καταναλωτή και προειδοποίησε τους ιδιοκτήτες κατοικιών να ετοιμάζονται για περαιτέρω αυξήσεις.

Την ίδια στιγμή, η απόδοση του 10ετούς ομολόγου των ΗΠΑ κατέγραψε άνοδο έπειτα από την ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν της εκ νέου υποψηφιότητας του Τζερόμ Πάουελ ως προέδρου της Federal Reserve.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Αγορές
Η μετάλλαξη Όμικρον επαναφέρει το φόβο στη Wall Street
Wall Street |

Η μετάλλαξη Όμικρον επαναφέρει το φόβο στη Wall Street

Το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην εμφάνιση του Τζερόμ Πάουελ και της Τζάνετ Γέλλεν ενώπιον του Κογκρέσου για να συζητήσουν τη διαχείριση της πανδημίας από την αμερικανική κυβέρνηση,καθώς και στα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ

Το στοίχημα των αγορών μετά τη βουτιά της Παρασκευής – Άγνωστος «χ» η Όμικρον
Αγορές |

Το στοίχημα των αγορών μετά τη βουτιά της Παρασκευής - Άγνωστος «χ» η Όμικρον

Καταλύτης για τις κινήσεις των επενδυτών τις επόμενες ημέρες είναι η «ειδησεογραφία» αναφορικά με το νέο στέλεχος του κορωνοϊού - Σε δεύτερη μοίρα περνούν τα μακροοικονομικά στοιχεία