Δυναμικά από ότι φαίνεται θα συνεχίσει στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου η Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα μετά την απόκτηση του Φεράν Τόρες από την Μάντσεστερ Σίτι θέλουν να κάνουν κάτοικο Καμπ Νου το wonderkid της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο λόγος για τον Φάμπιο Μπλάνκο, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ισπανίας και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Τσάβι. Είναι 17 χρονών και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην U19 της γερμανικής ομάδας, μετρώντας σε 8 συμμετοχές 2 γκολ και μία ασίστ.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στο εξωτερικό, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και αυτό το deal είναι οι λεπτομέρειες του συμβόλαιο του, με την συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων να ανακοινώνεται κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και τον Μπλάνκο να υπογράφει με τους Καταλανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι