Την Τρίτη 19 του μηνός, το Cardano blockchain γνώρισε μια σημαντική άνοδο στον ημερήσιο όγκο συναλλαγών του, γεγονός που το κατέταξε υψηλότερα σε αντιστοιχία από το Ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο blockchain.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Messari, ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών του Cardano (ADA) ξεπέρασε αυτόν του Ethereum (ETH) κατά σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το Cardano κατέγραψε όγκο συναλλαγών άνω των 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο αντίστοιχος, Ethereum, κατάφερε να καταγράψει περίπου 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, ο συνολικός όγκος συναλλαγών των δύο αυτών blockchain βρέθηκε κάτω από αυτόν του κορυφαίου δικτύου Bitcoin (BTC), το οποίο είχε σχεδόν 17 δισεκατομμύρια δολάρια σε ημερήσιες συναλλαγές.

Είναι ενδιαφέρον ότι, παρά την καταγραφή περισσότερων ημερήσιων συναλλαγών από το Ethereum, το Cardano είχε πολύ χαμηλότερες συνολικές χρεώσεις. Συγκεκριμένα,  το Cardano συγκέντρωσε 100 χιλιάδες δολάρια σε χρεώσεις, ένα αμελητέο ποσό εν συγκρίσει με το ΕΤΗ του οποίου τα τέλη ξεπέρασαν τα 40 εκατομμύρια δολάρια. Αναμφίβολα, οι συναλλαγές στο Cardano είναι φθηνότερες από τις συναλλαγές στο Ethereum.

Οι διαθέσιμες πληροφορίες υποδεικνύουν την αναμενόμενη κυκλοφορία του SundaeSwap – ενός εγγενούς, επεκτάσιμου πρωτοκόλλου αποκεντρωμένης ανταλλαγής και αυτοματοποιημένης παροχής ρευστότητας – στις 20 Ιανουαρίου, ως την κύρια αιτία που οι συναλλαγές του δικτύου έχουν εκτοξευθεί.

Το SundaeSwap θα πραγματοποιήσει ένα Initial Stake Pool Offering (ISO), επιτρέποντας στους κατόχους Cardano να εκχωρήσουν τα token τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσαν να κερδίσουν ανταμοιβές staking μετά από ένα χρονικό διάστημα.

Η τιμή ADA του Cardano αυξάνεται κατά 30% σε 7 ημέρες

To Cardano δεν γνώρισε μόνο μια αύξηση στον όγκο των συναλλαγών της. Tο εγγενές νόμισμα του blockchain έχει δει την αξία του να αυξάνεται κατά 30% τις τελευταίες επτά ημέρες. Ωστόσο, το νόμισμα έχει χάσει μερικά από τα κέρδη του τις τελευταίες 24 ώρες, καταγράφοντας μία πτώση γύρω στο 2% κατά την καταγραφή.

Η πρόσφατη άνοδος της αξίας του περιουσιακού στοιχείου, παράλληλα με τον όγκο των συναλλαγών του, φανερώνουν το θετικό αίσθημα των επενδυτών όσον αφορά στην ανάπτυξη των blockchain έργων επί του δικτύου του.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο δεδομένων DeFiLlama, ο συνολική κλειδωμένη αξία (TVL) στο δίκτυο ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια δολάρια – μία αύξηση 25% τις τελευταίες 24 ώρες.

Ωστόσο, παρά την τρέχουσα εντυπωσιακή απόδοση, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το περιουσιακό στοιχείο απέχει ακόμη μίλια από το ιστορικό υψηλό το στα 3,09 δολάρια, που έλαβε χώρα στις αρχές Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Kρυπτονομίσματα